Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce este nevoie de autostradă! Se circulă cu 40 km/h pe un drum extrem de prost

Publicat:

Distanta de 122 de kilometri d si Pitesti a fost parcursa, duminica seara, in 3 ore si 10 de minute, din cauza semafoarelor care faceau ca traficul sa se desfasoare alternativ. In aceste conditii, viteza medie a fost de 40 de kilometri pe ora. Intre Sibiu si Valcea drumul este suspendat pe mai multe viaducte care au nevoie periodic de reparatii. Cand a fost construit drumul, in anii 70, nu era proiectat sa sustina un trafic atat de ridicat (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atenție șoferi. Aglomerație pe autostrada Deva-Nadlac. Coloana de mașini se intinde pe 2,5 kilometri

13:00, 01.05.2024 - Este aglomerație, miercuri, pe autostrada Deva-Nadlac, pe sensul Nadlac spre Deva, la nodul rutier din localitatea Margina, județul Timiș, unde s-a format o coloana de 2,5 kilometri. Polițiștii recomanda folosirea rutelor alternative.

Sorin Grindeanu anunța: La inceputul lunii august probabil ca vom circula pe primii kilometri din autostrada A7

13:00, 29.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, cu ocazia unei vizite de lucru pe santierul autostrazii Moldova (A7), lotul 1 al tronsonului Ploiesti-Buzau, ca la finalul lunii iulie sau inceputul lunii august se va putea circula pe primii 14 kilometri de autostrada.

Deputatul Șoldan ii demonstreaza cu poze lui Niculai Barba cat de prost este drumul ...

18:06, 25.04.2024 - Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, care candideaza pentru președinția Consiliului Județean Suceava, i-a demonstrat cu poze vicepreședintelui liberal al acestei instituții cat de prost este drumul județean care face legatura intre localitațile Baia și Cotu Baii. Gheorghe Șoldan a transmis aceste ...

FOTO: Traseul turistic omologat Piatra Fantanele – Colibița, remarcat de salvamontiștii bistrițeni

11:10, 11.04.2024 - Salvamontiștii bistrițeni anunța ca au reușit sa refaca marcajele de pe un alt traseu din Munții Bargaului. Este vorba despre Piatra Fantanele-Plaiul Zimbrului-Valea Corca-Poiana Vinului-Valea lui Toader-Izvorul Lung-Colibița. Dupa ce luna trecuta salvamontiștii bistrițeni au remarcat un tronson, pe…

Ciuca: De saptamana viitoare se poate circula foarte ușor de la Oradea catre Arad și Timișoara

16:05, 22.03.2024 - De saptamana viitoare se va putea circula „foarte ușor” de la Oradea catre Arad și Timișoara și de acolo mai departe, spune Nicolae Ciuca pe șantierul drumului de legatura dintre Centura Oradea (Girația Calea Sintandrei) – Autostrada A3 (Biharia).

Imagini cu cel mai lung tunel de autostrada din Bulgaria. Drumul catre Grecia este mult mai scurt de acum

17:05, 22.02.2024 - Romani si turiștii care calatoresc cu mașina spre Grecia vor putea ajunge mai rapid și mai ușor in vacanța. Tunelul de autostrada Jeleznița, care conecteaza Bulgaria de Grecia, a fost finalizat si dat in folosinta. 

Transapuseana – drumul care strabate Munții Apuseni prin Țara Moților aproape de inaugurare

14:50, 19.02.2024 - Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din Romania este pe cale sa fie inaugurat. Este vorba despre Transapuseana, o șosea care este aproape finalizata. In anul 2024 se vor finaliza lucrarile de modernizare la Transapuseana, drumul care strabate Munții Apuseni prin Țara Moților și care ofera peisaje…


Ce parere ai despre aceasta stire?