Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum poate duce diabetul la pierderea dinților. Efectele bolii, explicate de medicul stomatolog Sorina Stroe

Publicat:

Cum poate duce diabetul la pierderea dinților. Efectele bolii, explicate de medicul stomatolog Sorina Stroe Pacienții cu diabet, predispuși la boala parodontalaDiabeticii au șanse mai mari de a dezvolta boala parodontala, intrucat le este afectata gingia, ligamentele parodontale și osul, ele fiind foarte importante in menținerea dinților pe arcadele dentare. Boala parodontala poate cauza dureri, respirație urat mirositoare remanenta și dificultați in masticație. Netratata, ea duce la pierderea dinților”, spune medicul stomatolog Sorina Stroe. Se vindeca mai greu, iar tratamentele sunt mai dificile…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Bruce Willis, noi dezvaluiri despre boala necruțatoare de care sufera celebrul actor

18:50, 04.05.2024 - Rumer Willisa dezvaluit ca actorul in varsta de 69 de ani are o stare de spirit buna. „El este minunat. Da, se simte bine", a declarat pentru Fox News Digital actrita in varsta de 35 de ani, scrie contactmusic.com. Ce este demența frontotemporala, boala de care sufera Bruce Willis. Efectele sunt ireversibile…

Afecțiuni gastrice cauzate de absența dinților? Iata la ce soluții ai putea apela

16:45, 08.04.2024 - Gastrita, ulcerul și refluxul gastroesofagian sunt afecțiuni care pot fi cauzate de absența dinților. Pierderea dinților poate fi determinata de diferite motive precum caria dentara, parodontita sau accidentele, iar absența dinților poate duce la disfuncții ale sistemului digestiv.  Insa, exista soluții…

Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala. Declarația unui neurolog care arunca miturile in aer

07:20, 07.04.2024 - Exista multe discuții și controverse in jurul efectelor consumului de cafea și a fumatului asupra riscului de a dezvolta boala Parkinson. Deși ambele obiceiuri sunt adesea asociate cu riscuri de sanatate serioase și deseori sunt descurajate, studiile științifice au ajuns la concluzii surprinzatoare…

Fumatul și cafeaua sunt factori de protectie pentru o anumita boala. Declarația unui neurolog care arunca miturile in aer

11:40, 05.04.2024 - Exista multe discuții și controverse in jurul efectelor consumului de cafea și a fumatului asupra riscului de a dezvolta boala Parkinson. Deși ambele obiceiuri sunt adesea asociate cu riscuri de sanatate serioase și deseori sunt descurajate, studiile științifice au ajuns la concluzii surprinzatoare…

Parodontoza, boala care poate cauza pierderea dinților

16:10, 02.04.2024 - Parodontoza, mai numita și boala dinților frumoși, este o afecțiune care poate trece neobservata, deoarece nu cauzeaza durere, iar simptomele asociate pot fi trecute ușor cu vederea. Principalul indiciu care nu ar trebuie sa fie ignorat este sangerarea gingivala din timpul periajului dentar. Acesta…

Ce persoane manifesta risc ridicat de imbolnavire de diabet zaharat. Analizele recomandate de medicul specialist

15:35, 19.03.2024 - Diabetul zaharat este o afecțiune cronica, caracterizata prin creșterea concentrației zaharului din sange. Este important sa depistam cat mai precoce primele semne, ca sa putem sa beneficiem de un tratament adecvat, pentru a preveni dezvoltarea complicațiilor

Te-ai gandit ca o decizie iți poate schimba look-ul? Informații despre tehnica Q-FUE aici ai

13:50, 13.03.2024 - Sunt multe incercarile vieții la care suntem supuși și pe care le traversam. Uneori insa, acestea nu sunt probleme pasagere in viețile noastre, ci au o amprenta pe termen lung. Cum este cazul celor care se confrunta cu alopecie. Pierderea parului este una din marile probleme, des intalnite cu precadere…

Situația surprinzatoare in care se poate declanșa o boala autoimuna

11:40, 13.03.2024 - Daca te lupți cu o afecțiune autoimuna, știi ca mulți dintre factorii de risc nu se afla sub controlul tau, dar poți sa-ți identifici declansatorii pentru a evita crizele, relateaza MindBodyGreen. Cu toate acestea, Sara Gottfried, doctor in medicina integrativa, instruita la Harvard și MIT și autoarea…


Ce parere ai despre aceasta stire?