Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu cât își plătește Mihai Morar angajații de la cafenelele sale: „Încă avem deschis, nu știm ce va mai fi” (exclusiv)

Publicat:

este unul dintre cei mai reputați și indragiți crainici radio din Romania. Vedeta de la Radio ZU este și un om de afaceri de succes, dovada stau cafenelele pe care le-a deschis in doua dintre cele mai mari orașe din Romania. Ce salariu le ofera celor 8 angajați ai sai. Cu […] The post Cu cat iși platește angajații de la cafenelele sale: „Inca avem deschis, nu știm ce va mai fi” (exclusiv) appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un important producator de componente auto inchide o fabrica din Romania. Angajații, transferați la Arad

09:20, 04.05.2024 - Grupul german Leoni, unul dintre cei mai importanți producatori de componente auto, inchide o fabrica din Romania. Reprezentanții companiei spun ca fabrica din Luduș, județul... The post Un important producator de componente auto inchide o fabrica din Romania. Angajații, transferați la Arad appeared…

Un nou punct de trecere la frontiera dintre Romania și Ungaria va fi deschis la Beba Veche

15:26, 25.04.2024 - Guvernul a adoptat, in sedinta de joi, o hotarare care aproba deschiderea unui punct de trecere a frontierei de stat la Beba Veche (Romania) - Kubekhaza (Ungaria), in vederea descongestionarii traficului rutier in zona si pentru a facilita trecerea atat in Ungaria, cat si in Serbia (prin Ungaria).

Invațamantul romanesc nu te invața sa devii antreprenor. Adriana Cristian (USR): „Studenții de astazi nu iși doresc sa fie angajații de maine”

16:50, 16.04.2024 - Studenții din Romania nu beneficiaza de invațamant de calitate și nu sunt pregatiți in funcție de ce abilitați au, a explicat Adriana Cristian (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita la alegerile europarlamentare, pentru monitorulcj.ro.

Stan Wawrinka: „Ma bucur ca m-am intors aici dupa douazeci de ani”

15:15, 15.04.2024 - Elvețianul Stan Wawrinka (39 de ani, 86 ATP) a participat luni la o conferința de presa la Țiriac Open. Vedeta turneului revine la București dupa ce in 2004 a facut parte din echipa Elveției care a intalnit Romania in Cupa Davis in luna februarie, apoi a jucat in toamna la turneul de la Arenele BNR.…

Vedeta din Romania care a dat jos peste 30 de kilograme in doar 3 luni. La ce alimente a renunțat pentru a slabi

10:15, 07.04.2024 - O vedeta de la noi din țara a ajuns de nerecunoscut, dupa ce a slabit peste 30 de kilograme. A scapat de ele in timp record, in doar trei luni, exact cum și-a și propus. Cum a reușit sa se schimbe radical și la ce alimente a renunțat complet. Artista care a ajuns de nerecunoscut […] The post Vedeta…

Cum raspunde Andra Volos la mesajele rautacioase pe care le primește in mediul online. La ce tactica apeleaza vedeta: ”Atacul...”

13:10, 06.04.2024 - Andra Volos, una dintre cele mai indragite influencerițe din Romania, este mereu prezenta pe rețele de socializare, astfel ca mesajele negative apar inevitabil. Pentru astfel de persoane, vedeta are o metoda buna pe care o aplica intotdeauna.

Salariatii primariilor din comune incep luni protestele: greva de avertisment si greva japoneza cu exces de zel

14:10, 14.03.2024 - Angajatii primariilor de comune vor incepe luni actiunile de protest, avand in vedere ca Guvernul nu a tinut cont de solicitarile acestora privind salarizarea, a anuntat joi liderul Sindicatului National al Salariatilor Comunelor si Oraselor din Romania - SCOR, Dan Carlan.

Știrile Antena Stars. Care este cel mai important marțișor pe care Andreea Marin l-a primit! Vedeta, mesaj emoționant pentru femei: ”Sa se prețuiasca...” / VDIEO

14:50, 01.03.2024 - Andreea Marin este o susținatoare a femeilor și un exemplu demn de urmat de feminitate și eleganța. Vedeta le-a transmis tuturor femeilor din Romania un mesaj emoționant și a dezvaluit care este cel mai important marțișor pe care l-a primit pana acum!


Ce parere ai despre aceasta stire?