Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben de viscol pentru șase județe din țară!

Publicat:

Meteorologii au emis, joi dimineata, avertizari Cod galben de viscol, valabile in zonele montane din sase judete situate in Transilvania, Moldova si Muntenia, potrivit Agerpres.

Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 10:00, in zona de munte a judetului Cluj, la o altitudine de peste 1.800 de metri, va ninge si vor fi intensificari ale vantului cu rafale de 60-70 km/h, viscolind ninsoarea si determinand scaderea vizibilitatii.

Citește și: Din brațele lui , azi e șefa sub Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR! ‘E o colega extrem de muncitoare’

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ploi si vijelii in zeci de judete din Romania 

10:35, 07.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis, cu puțin timp in urma, un cod galben de ploi și vijelii valabil pentru zeci de județe din Romania. Meteorologii anunta precipitatii chiar si de peste 40 de l/mp.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Cod galben de ninsori in Romania. Ce județe sint in alerta

09:35, 22.04.2024 - Meteorologii romani au emis o atenționare de Cod galben de ninsori puternice in mai multe județe. Astfel, atenționarea valabila pentru Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura, va intra in vigoare astazi, la ora 18:00, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie din Romania. {{742000}}Potrivit…

Cat mai ține episodul de vreme rea. Aproape jumatate din țara e sub alerta de vijelii și ploi torențiale

07:45, 18.04.2024 - Vremea a intrat intr-un proces de racire in intreaga tara, iar probabilitatea pentru precipitatii, sub forma de ploaie, dar și lapovița și ninsori in zona montana inalta, se va mentine ridicata pana pe 28 aprilie, arata prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).Racirea…

COD GALBEN – Rafale de vant de pana la 65 km/h la noapte in Maramureș

17:41, 28.03.2024 - O noua atenționare meteo emisa de Administrația Naționala de Meteorologie. Cod-ul galben va fi valabil in perioada 28 martie, ora 20 – 29 martie, ora 10.00. Meteorologii avertizeaza ca pe parcursul nopții de joi spre vineri (28/29 martie) in Crișana, Maramureș, nord-vestul Moldovei și local in Transilvania…

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe

08:30, 22.02.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis joi avertizari Cod galben de ceața densa ce afecteaza Capitala și localitați din 25 de județe, in... The post Cod galben de ceața pentru Arad și alte 24 de județe appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Cod galben emis de ANM. Rafalele vor atinge chiar și 70km/h. Ce zone sunt vizate de ninsori

10:15, 12.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizari meteo cod galben de vreme rea in Romania.Prima avertizare meteo ANM cod galben este valabila astazi, intre orele 10:00 și 18:00.Vantul va avea intensificări in Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei. Vor fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?