Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ceva nu e in regula cu aceasta fotografie. Misterul Familiei Albastre, dezlegat dupa 200 de ani

Publicat:


Desi pare sa fie o farsa, aceasta poza este cat se poate de reala. Cativa membri ai acestei familii au intr-adevar pielea albastra. Un mister medical explicat dupa doua sute de ani.



Ciudata familie surprinsa in aceasta fotografie din anii 1800 locuia in Kentucky, in , fiind destul de izolata de alte comunitati.


Cel care a intemeiat clanul Fugate era un orfan francez, care s-a casatorit cu americanca .


Patru din cei sapte copii ai lor sufereau de o mutatie genetica destul de rara, care ii facea sa aiba o culoare…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Regula casei stabilita de Anca Serea. Ce trebuie sa faca familia ei in fiecare seara. „Nu prea sunt fani”

09:45, 21.04.2024 - Anca Serea și Adi Sina sunt casatoriti din 2015 și au șase copii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri, deși in urma cu ceva timp au trecut prin momente complicate, fiind la un pas de despartire. Recent, artistul a implinit 47 de ani, iar soția lui a facut un gest neașteptat.„Il surprind…

Accident produs de fostul prefect al Hunedoarei: „Situația a fost cel puțin ciudata”

10:40, 13.04.2024 - Vineri, in ziua in care a fost inlocuit din funcția de prefect al județului Hunedoara, Calin Petru Marian a fost implicat intr-un accident rutier, pe șoseaua Hațeg - Petroșani. Acesta a pierdut controlul mașinii cu care se deplasa.

Armata britanica a eliminat regula care le interzicea militarilor sa poarte barba. Sunt totuși impuse cateva conditii

21:25, 29.03.2024 - Soldatii si ofiterii armatei britanice vor avea de acum inainte dreptul sa poarte barba, dar cu respectarea unor conditii, dupa ce a fost revocata o regula aplicata de mai mult de un secol, scrie vineri publicatia The Times, preluata de agentiile DPA si EFE.

Robert Downey Jr. afirma ca „regula de doua saptamani” l-a ajutat sa aiba un mariaj fericit timp de aproape 20 de ani

11:05, 14.03.2024 - Actorul american Robert Downey Jr., care tocmai a caștigat primul Premiu Oscar din cariera sa, a dezvaluit „regula de doua saptamani” care l-a ajutat sa aiba un mariaj fericit timp de 19 ani in condițiile in care și soția sa, Susan Downey, lucreaza la Hollywood, relateaza Business Insider.

Fotografie unica: Regina Maria, imbracata in costum popular, in vizita la Cluj in anul 1919! (FOTO)

18:20, 29.02.2024 - Fotografiile sunt acele unelte cu care putem pastra vie aminitirea unor oameni sau a unor locuri. Iata o fotografie de epoca unica, realizata de Merl La Voy, ce o infațișeaza pe regina Maria, alaturi de o manifestație a cavaleriei in timpul turneului regal din Transilvania, in Cluj, in Piața Unirii…

Regula de care romanii care stau la bloc habar nu au. Ce trebuie sa faca pana la data de 30 a lunii

17:25, 21.02.2024 - Majoritatea dintre noi, cei care locuim la bloc, știm ca odata pe luna, in funcție de ce se stabilește la nivel local administrativ, avem o anume obligație, sau mai bine zis, vorbim de regula de care romanii care stau la bloc habar nu au.

Pațania ciudata a unor francezi care au parcat autorulota langa o biserica dintr-un sat romanesc

16:05, 19.02.2024 - O femeie din Timiș, s-a judecat cu Poliția dupa ce a fost amendata cu 2.000 de lei pentru ca a apelat numarul de urgența nejustificat. Femeia a fost amendata pentru ca a sunat la 112 sa reclame ca o autorulota cu numere straine a parcat langa biserica și „este posibil sa fie hoti”.

Un lider liberal vrea o alianța a PNL cu AUR, impotriva PSD. Ce spun social-democrații

19:15, 14.02.2024 - Presedintele PNL Valcea, Cristian Buican, a transmis ca este dispus sa faca alianta inclusiv cu AUR, pentru a „contracara influenta PSD” in acest judet, deși PNL și PSD formeaza coaliția de guvernare, iar partidul condus de George Simion este in opoziție.„Pentru victorie, este posibila o coalizare a…


Ce parere ai despre aceasta stire?