Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cea mai simplă rețetă de clătite de post. Cum obții rapid un desert savuros!

Publicat:

Nu exista persoana care sa nu fi auzit de clatite! Cu siguranța le-ați mancat in diferite combinații, dar de cele mai multe ori ca pe un desert, fiind umplute fie cu ciocolata sau dulceața. Ei bine, puțini știu insa ca exista și rețete de post pentru acest preparat. Iata cum obții gustul savuros in doar cațiva pași simpli!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de prajitura cu pere și nuci. Desert delicios și rapid de post

15:30, 21.04.2024 - Iți este pofta de ceva dulce, dar nu știi ce sa faci? Noi iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu pere și nuci. Un desert rapid și simplu. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Cum se face scrobul in Moldova. Reteta veche de care vei deveni rapid obsedat, e un deliciu

21:15, 18.04.2024 - Bucatarul Ovidiu din Bacau sau Barbosu, așa cum este cunoscut in mediul online, a dezvaluit cum se prepara scrob ca in Moldova. In continuare poți consulta cateva tips-uri pentru a obține un fel de mancare savuros, precum și lista ingredientelor de care ai nevoie și modul de preparare. Tips-uri pentru…

Rețeta de prajitura cu lamaie și capșuni. Desert rapid și simplu

00:01, 28.03.2024 - Iți este pofta de ceva dulce? Daca da, ești in locul potrivit! Iți prezentam o rețeta simpla și delicioasa pentru o prajitura cu lamaie și capșuni. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de negresa din trei ingrediente. Un desert delicios și rapid de preparat pentru perioada postului

22:10, 17.03.2024 - In cazul in care te numeri printre persoanele care incepand de maine intra in perioada postul de dinaintea Paștelui, sigur ai nevoie de o lista variata cu preparate, atat feluri de mancare, cat și deserturi, pentru a trece cu brio aceasta perioada de curațare sufleteasca. Noi iți propunem sa incerci…

Rețeta de brioșe marmorate. Un desert de post, ieftin și rapid

19:50, 11.03.2024 - In cazul in care ești in cautarea unui deșert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi in aceasta perioada in care ne aflam, noi iți propunem rețeta brioșe marmotate. Iata cum se prepara acest desert ideal pentru perioada in care ne aflam!

Chec cu cacao, reteta ieftina si simpla. Te salveaza de fiecare data cand nu stii ce sa faci dulce rapid

20:35, 07.03.2024 - Checul este unul dintre cele mai delicioase preparate, care se gatește repede și nu este deloc complicat. Este o prajitura ieftina, care te salveaza cand nu știi ce sa faci dulce. Iata cea mai ieftina rețeta, cu care nu vei da greș niciodata. Cea mai simpla rețeta de chec cu cacao Iți prezentam o rețeta…

DESERT Tort ieftin, de sezon

15:50, 02.03.2024 - Rețeta combina un blat de pișcot, budinca de vanilie și un strat de capșuni in gelatina, creand un desert rafinat și aromat, ideal pentru orice ocazie. The post DESERT Tort ieftin, de sezon first appeared on Informatia Zilei .

Rețeta de prajitura cu avocado și vanilie. Desert rapid și delicios

23:45, 21.02.2024 - Vrei sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert delicios? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu avocado și vanilie. Un preparat simplu și rapid. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.


Ce parere ai despre aceasta stire?