Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cât costă să-ți pui Botox?

Publicat:

Multe persoane sunt tentate sa vaneze oferte cat mai accesibile pentru Botox, din simpla idee de a gasi alternative mai atractive ca și cost pentru cel mai eficient tratament pentru riduri. Cu toate acestea, inainte de a alege o oferta ținand cont doar cel mai mic preț la toxina botulinica, nu trebuie sa uiți ca este vorba despre o procedura medicala. Prețul Botoxului este determinat in principal de trei factori: experiența și profesionalismul medicului, costul unei unitați de Botox sau zona tratata, dar și politica de prețuri adoptata de clinica sau cabinetul medical unde alegi sa-ți faci procedura.…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pericolul produselor cumparate de pe site-urile din China, cum sunt Temu sau Shein: 'Nu ar trebui sa intre pe piata europeana'

23:00, 02.04.2024 - Cresterea preturilor produselor cumparate de pe platformele online in ultimii trei ani este mai mica decat cresterea inflatiei, ceea ce inseamna ca acest comert electronic poate sa aduca un avantaj concret fiecarui consumator, a declarat marti Florin Spataru, consilier de stat in cadrul Cancelariei…

A explodat piața imobiliara din Romania: Cat au ajuns sa coste apartamentele

16:05, 02.04.2024 - In luna martie a acestui an, prețurile apartamentelor de vanzare au inregistrat o creștere de 11% comparativ cu luna martie a anului trecut. Prețul solicitat pe metru patrat pentru apartamentele noi de vanzare a crescut cu 13% in luna martie 2024 vs. martie 2023, in timp ce prețul apartamentelor…

China, principala sursa de importuri de automobile noi din UE

15:50, 11.03.2024 - China și-a menținut poziția de principala sursa de importuri de autovehicule noi din UE in termeni de valoare, inregistrand o creștere robusta de 37,1% și revendicand o cota de piața semnificativa de 17,7%, potrivit celui mai recent raport al Asociației Europene a Producatorilor de Automobile (ACEA).…

Detalii neștiunte despre Ion Iliescu. Secrete din calatoriile in China și Coreea, destainuite chiar de fostul președinte

19:50, 03.03.2024 - Anul 1971 este unul de cotitura atat in biografia fostului președinte Ion Iliescu, cat și pentru perioada regimului comunist din Romania. Care este semnificația anului 1971, a dezvaluit chiar fostul șef de stat in podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu. „1971 a fost un portal intre doua varste ale…

Gimnastica, JO: Echipa feminina a Romaniei va debuta in prima subdiviziune a calificarilor

10:21, 23.02.2024 - Federatia Romana de Gimnastica (FRG) a anuntat, joi, rezultatele tragerii la sorti pentru concursul de calificare, de la JO de la Paris. Potrivit tragerii la sorti, echipa feminina a Romaniei va concura in prima subdiviziune, iar adversare vor fi reprezentantele Marii Britanii si sportive…

Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris

15:20, 21.02.2024 - Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a invins miercuri Egiptul in optimile Campionatului Mondial pe echipe, de la Busan, Coreea de Sud, și s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Romania a invins miercuri cu 3-0 echipa Egiptului, potrivit mediafax.Romania ajunge astfel in sferturile…

Opinie. Dragoș Damian, Terapia Cluj: „Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie”

09:30, 17.02.2024 - Criza generata de conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Tailanda, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili…

Dragoș Damian: Nu mai cascați gura la scandalurile politice din Romania. Fiți un pic atenți la criza din Marea Roșie

08:15, 17.02.2024 - Criza și conflictul din Marea Roșie afecteaza toate rutele navale care aduc spre Europa materii prime, materiale și produse finite din „fabricile lumii” – China, India, Taiwan, Coreea de Sud, Indonezia, Filipine și alte țari asiatice – și, intr-o mai mica masura, petrol și combustibili din Țarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?