Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băutura care te scapă de problemele la ficat. Lidia Fecioru a făcut un anunț prețios

Publicat:

vine cu detalii despre o bautura care ar putea sa le imbunatațeasca viața unor oameni. Ce trebuie sa consumi daca ai probleme la ficat? Specialistul a dezvaluit ce te-ar putea ajuta in cazul in care suferi. Ea iși poate face efectul in doar 24 de ore și ajuta la detoxifierea organului. „Nu este […] The post Bautura care te scapa de problemele la ficat. a facut un anunț prețios appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kombucha e pe val. Ce este ciuperca kombucha și ce beneficii are?

14:06, 26.03.2024 - Ai auzit de noua bautura care ia cu asalt frigiderele adepților trendurilor de wellness și well-being? Kombucha, acest ceai minune plin de probiotice și multe beneficii pentru sanatate, acidulat natural, constituie o alternativa 100% naturala la clasicele bauturi racoritoare.Ce este kombucha?Kombucha,…

Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru: ”E bun și pentru copii”

20:30, 16.03.2024 - In timp ce medicamentele sunt uneori necesare pentru a trata tusea, remediile naturale, inclusiv gargara cu apa sarata și consumul de miere, pot fi, de asemenea, de ajutor. Amestecul din patru ingrediente care te scapa de tusea puternica. Ce remediu natural a recomandat Lidia Fecioru.

Cainii te scapa de stres și te ajuta sa te concentrezi

14:55, 15.03.2024 - Un nou studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Konkuk din Coreea de Sud a demonstrat ca petrecerea timpului cu cainii are efecte benefice semnificative asupra starii mentale a oamenilor. Contribuie la relaxare și la imbunatațirea concentrarii.

Stresul la locul de munca. Antidotul nu e relaxarea, ci concentrarea!

00:21, 15.03.2024 - Stresul la locul de munca este tema unui recent studiu al asociației  Apec din Franța, care arata ca 54% dintre angajați se confrunta frecvent sau ocazional cu un nivel intens de stres. Proporția este mai mare in cazul femeilor, comparativ cu barbații. Antidotul stresului la locul de munca nu este relaxarea,…

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Leacul care te scapa de bronșita. Sfaturile oferite de Lidia Fecioru: "Face foarte bine dupa o tuse grea"

20:31, 17.02.2024 - Mai ales in aceasta perioada, o mulțime de persoane se confrunta cu aceasta problema de sanatate: bronșita. Deseori, aceasta afecțiune are ca simptome: tuse urata, mult mucus și poate chiar dureri de corp sau frisoane. Ce leac te scapa de bronșita. Iata care sunt sfaturile oferite de Lidia Fecioru.

Rugaciunea catre Sfantul Valentin care te ajuta sa atragi iubire in viața ta. Cat de des trebuie sa o rostești pentru a scapa de problemele in dragoste

10:25, 14.02.2024 - Rugaciunea catre Sfantul Valentin care ți-ar putea fi de mare ajutor daca iți dorești sa atragi iubire in viața ta. Iata cat de des trebuie sa o rostești pentru a scapa de problemele in dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?