Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Andrei Popov, despre vizita deputaților PSRM la Moscova: „Este grăitoare pentru starea de spirit din rândul socialiștilor”

Publicat:

Potrivit expertului politic și jurnalistului , faptul ca vizita celor 35 de deputați PSRM la Moscova, anunțata astazi, „a putut fi ținuta in secret, este graitoare pentru starea de spirit in randul socialiștilor”.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Șase alimente care imbunatațesc starea de spirit: ajuta la sanatatea creierului și regleaza nivelul de zahar din sange

18:50, 04.05.2024 - Oricine a gasit vreodata alinare in alimente precum inghețata sau pastele sau s-a simțit amorțit ori trist dupa o masa copioasa știe ca mancarea poate avea impact asupra starii de spirit, scrie Yahoo Life, care a publicat o lista cu șase alimente care imbunatațesc dispoziția.

Cum influențeaza muzica starea de spirit. Psihologii explica de ce poate genera comportamente agresive

17:20, 01.05.2024 - Muzica este un element esențial in viețile multor oameni. Astfel, exista persoane care stau cu caștile in urechi ore in șir, ascultand hiturile preferate. De multe ori, fara sa conștientizam, ceea ce ascultam ne poate schimba radical starea de spirit

Kadirov sufera de necroza pancreatica, o boala care nu-i da șanse mari de supraviețuire. Kremlinul pregatește succesiunea (Presa)

20:45, 22.04.2024 - Liderul cecen Ramzan Kadirov sufera de peste cinci ani de necroza pancreatica, o afecțiune care poate duce la deces, a relatat luni site-ul independent de știri Novaya Gazeta Europe, citand surse anonime de la spitalul prezidențial din Moscova unde ar fi fost acesta tratat. Starea de sanatate a lui…

Patru suspecti in atacul terorist de la Moscova au fost aduși batuți la tribunal și arestati. Ce se știe despre ei

07:35, 25.03.2024 - In Rusia, patru suspecți, toți cetațeni din Tadjikistan, au fost puși sub acuzare pentru terorism pentru comiterea masacrului de la Moscova in care au fost uciși peste 130 de oameni.  Treo dintre ei și-ar fi recunoscut vinovația. Cu fețele umflate și vinete, au ajuns la tribunal purtand semnele unor…

Rusia a inregistrat in februarie cea mai mare rata a pierderilor in randul trupelor sale de la inceputul razboiului

20:35, 03.03.2024 - Mai multi soldati rusi au fost ucisi si raniti zilnic in Ucraina in luna februarie decat oricand de la inceputul invaziei pe scara larga lansate de Moscova cu peste doi ani in urma in tara vecina, potrivit estimarilor britanice, citate de DPA.

Ce culori imbunatațesc starea de spirit. Poarta-le mai des

10:21, 28.02.2024 - Culorile au o mare importanța in viața noastra și reușesc sa ne schimbe starea. Unele dintre ele ne fac mai fericiți, in timp ce altele ne agita. Poți purta anumite articole vestimentare care te vor dispune, iar ziua ta va fi mai buna.

Plantele aromatice pe care sa le ai mereu in bucatarie. Iti schimba starea de spirit si te scapa de mirosurile urate

16:15, 27.02.2024 - Daca in ultimele zile te-ai confruntat cu stari intense de stres, anxietate, oboseala psihica sau alte astfel de condiții, poate ar fi bine sa arunci o privire peste articolul de astazi. Exista cateva plante aromatice care te-ar putea ajuta. Se recomanda sa fie așezate in bucatarie, pentru a avea efect…

Vizita deputaților PSRM la Moscova criticata de PAS: „Ei vor și pentru copii din Moldova același regim ca la Moscova”

13:55, 19.02.2024 - Vizita deputaților PSRM in Rusia a fost criticata dur de unii parlamentari PAS. Potrivit Doinei Gherman, socialiștii au mers la Moscova „sa se inchine exact in perioada cand regimul il anihila pe principalul sau oponent politic”.


Ce parere ai despre aceasta stire?