Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Al treilea război balcanic se dispută la tenis

Publicat:

, tatal liderului ATP, , il considera vinovat de raspandirea coronavirusului la pe tenismenul bulgar . „De ce s-a intamplat? Pentru ca omul (n.r. - Dimitrov) a venit probabil bolnav de cine stie unde. Nu s-a testat acolo, s-a testat in alta parte... Nu cred ca este corect. Bine, ce sa faci... El a adus mari prejudicii Croatiei si noua, ca familie, dar si Serbiei", a declarat .Potrivit (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainienii sarbatoresc Invierea Domnului sub focuri de arma: Al treilea Paste in vreme de razboi

18:31, 05.05.2024 - Ucrainienii din estul devastat de razboi s-au adunat duminica la biserica pentru a marca al treilea Paste sub focuri de arma, in timp ce trupele rusesti sunt tot mai aproape de a ameninta unele dintre orasele cheie ale regiunii, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Under 19: Naționala de juniori Moldovei va disputa astazi cel de-al treilea meci amical din cantonamentul din Turcia

10:35, 26.03.2024 - Naționala de juniori Under 19 a Moldovei va disputa astazi, 26 martie, cel de-al treilea meci amical programat in cantonamentul din Turcia. Duelul contra selecționatei similare din Estonia este programat pentru ora 15:00, informeaza Federația Moldoveneasca de Fotbal (FMF).

Ar putea Europa sa invinga Rusia intr-un ipotetic al treilea razboi mondial?

22:20, 25.03.2024 - Cu aproape 6.000 de focoase nucleare, Rusia lui Vladimir Putin are capacitați devastatoare capabile sa anihileze orașe intregi sau chiar sa provoace tsunami radioactive. Iar liderul rus a amenințat cu "consecințe tragice" daca NATO va trimite trupe in Ucraina. In fața acestui titan, ce opțiuni ar avea…

Riscul unui al treilea razboi mondial - Un premier din UE cere masuri urgente pentru infrangerea Rusiei

22:25, 21.03.2024 - Prim-ministrul estonian Kaja Kallas a lansat un avertisment dur catre Occident, subliniind necesitatea urgenta de a sprijini Ucraina in conflictul cu Rusia. Ea subliniaza ca lipsa de acțiune ar putea duce la un conflict regional mai amplu, care ar putea escalada intr-un al treilea razboi mondial. Aflata…

Putin avertizeaza Occidentul ca un conflict Rusia-NATO ar fi doar la un pas de al treilea razboi mondial

07:40, 18.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat luni Occidentul ca un conflict direct intre Rusia si alianta militara NATO condusa de SUA ar insemna ca planeta se afla la un pas de cel de-al treilea razboi mondial, dar a declarat ca mai nimeni nu isi doreste un astfel de scenariu, relateaza Reuters.

Cel de-al treilea razboi mondial este pe cale sa inceapa sau a inceput deja?

07:00, 25.02.2024 - Permiteți-mi sa incep prin a sublinia ca cele de mai sus au fost subiectul unui articol in trei parți pe care l-am scris și care a fost publicat pe site-ul VT Foreign Policy pe 31 decembrie 2023, intitulat: 'Este pe cale sa inceapa al treilea razboi mondial?'.

Intrarea Ucrainei in NATO 'inseamna al treilea razboi mondial' cat timp se lupta cu Rusia

08:26, 18.02.2024 - Ucraina va deveni membra a Uniunii Europene și, de asemenea, a NATO, dar nu poate adera la alianța militara cat timp este inca in razboi cu Rusia, a declarat sambata ministrul italian de externe, Antonio Tajani, citat de Reuters, scrie Rador Radio Romania. "Mesajul catre Rusia este foarte clar: Ucraina…

Incepe al treilea an de razboi in Ucraina. NATO discuta despre descurajare și aparare

22:50, 15.02.2024 - In zilele de 14 și 15 februarie s-a desfașurat, la Bruxelles, Reuniunea miniștrilor aliați ai apararii din statele membre ale NATO și Reuniunea Grupului de contact pentru Ucraina (Ukraine Defense Contact Group).


Ce parere ai despre aceasta stire?