Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Africa de Sud - Cel puţin 5 morţi în urma unei tornade şi puternicelor furtuni din estul ţării

Publicat:

Cel putin 5 persoane au murit si alte 22 au fost ranite in urma unei tornade si puternicelor furtuni care s-au inregistrat in ultimele zile in estul Africii de Sud, au informat miercuri serviciile de urgenta citate de EFE.

O tornada - un fenomen neobisnuit in zona - i-a surprins marti pe locuitorii din Wartburg, o localitate situata in provincia sud-africana KwaZulu-Natal (est).

In total, potrivit ultimelor date publicate de serviciile locale de urgenta ER24, acest fenomen meteorologic a provocat doi morti si 22 de raniti, dintre care cel putin unul in stare grava.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta! Cod portocaliu de furtuni iminente in vestul țarii

17:30, 05.05.2024 - ATENȚIE! COD PORTOCALIU Astazi, 05 mai 2024, in intervalul orar 15:30 – 16:30, meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu pentru județul Arad, localitațile: Sebiș, Beliu, Archiș, Hașmaș, Carand, Ignești. In intervalul menționat se vor semnala averse torențiale care vor acumula peste 35…40 l/mp,…

Africa de Sud: Un autobuz a cazut de pe un pod. Sunt cel putin 45 de morti

23:31, 28.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.

Cel putin 62 de oameni au fost ucisi intr-un atac armat la o sala de concerte din nord-vestul Moscovei

07:26, 23.03.2024 - Cel puțin 62 de persoane au fost ucise vineri in atacul comis de indivizi inarmati la un concert desfasurat la sala Crocus City Hall de langa Moscova, a anuntat sambata Comisia de ancheta, citata de agentiile ruse de presa, scrie AFP. ‘Sunt in curs de examinare corpurile persoanelor decedate. S-a stabilit…

Cea mai moderna cladire pentru medicina legala din sud-estul țarii, inaugurata la Galați

18:10, 20.03.2024 - Cea mai moderna cladire pentru medicina legala din sud-estul Romaniei a fost inaugurata miercuri la Galați. Cladirea are trei etaje și dotari moderne. Valoarea investiției este de 11 milioane de lei. Cladirea medicala a fost construita de la zero la Spitalul Clinic Județean de Urgența „Sf. Apostol…

Ucraina spune ca se duc lupte grele in estul țarii. Orașul in care vor sa ajunga rușii: „Inamicul incearca sa-l ia cu asalt”

07:20, 10.03.2024 - Trupele ruse au crescut presiunea asupra pozitiilor defensive ucrainene in timpul unor lupte grele in estul Ucrainei, a declarat sambata comandantul ucrainean al regiunii, informeaza dpa, citata de Agerpres.

Spania: Trei morti intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc de apartamente langa Alicante

12:21, 04.03.2024 - Trei persoane, doi adulti si un copil, au murit in noaptea de duminica spre luni intr-un incendiu izbucnit intr-un bloc de apartamente in Villajoyosa, langa Alicante (sud-estul Spaniei), la zece zile dupa un alt incendiu soldat cu victime in aceeasi regiune, au anuntat autoritatile spaniole, relateaza…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Raid israelian in estul Libanului: cel puțin doi morți

15:30, 26.02.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise luni dupa ce avioane de lupta ale Forțelor Aeriene Israeliene au vizat zone din estul Libanului, la scurt timp dupa ce miscarea șiita pro-iraniana Hezbollah a doborat o drona israeliana.


Ce parere ai despre aceasta stire?