Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj reia zborurilor spre Birmingham, operate de compania aeriană Wizz Air

Publicat:

Zborurile cu destinația Birmingham sunt disponibile pentru pasagerii care aleg sa calatoreasca de pe aeroportul clujean, incepand de astazi, cu 2 frecvențe saptamanale Birmingham a fost considerat... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

O companie aeriana prelungește restricțiile privind zborurile spre capitala Iranului

15:51, 11.04.2024 - Compania aeriana germana Lufthansa a prelungit astazi suspendarea zborurilor catre Teheran, capitala Iranului, din cauza situației din Orientul Mijlociu. Regiunea și Statele Unite ale Americii au fost in alerta pentru un atac din partea Iranului inca din 1 aprilie, cind avioane de razboi israeliene…

Swiss va opera zboruri regulate de la Cluj-Napoca spre Zurich incepand din aceasta luna

08:10, 21.03.2024 - Compania aeriana Swiss International Air Lines va opera, in premiera, zboruri de la Cluj. Incepand cu data de joi, 28 martie, clujenii vor putea zbura direct la Zurich, capitala turistica a Elveției, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Zborurile vor fi operate cu 3 frecvențe saptamanale,…

Clujul va fi conectat de Zurich, prin zboruri directe operate de Swiss International Air Lines

17:35, 20.03.2024 - Cluj-Napoca va fi conectat de orașul Zurich, de luna aceasta, prin zboruri operate in premiera de compania aeriana Swiss International Air Lines de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Compania aeriana LOT, singura care a depus oferte pentru zborurile regulate dintre Oradea și Varșovia

17:05, 18.03.2024 - Vineri, 15 martie, a fost termenul limita de depunere a ofertelor in cadrul licitației pentru selectarea unei companii aeriene care urmeaza sa opereze curse regulate intre Oradea și Varșovia, capitala Poloniei.

Din luna iunie 2024, compania aeriana Corendon Airlines va opera de pe aeroportul din Cluj-Napoca, pe o ruta intre Cluj și Gazipasa (Alanya)!

11:20, 17.03.2024 - In perioada 10 iunie – 09 septembrie 2024, compania aeriana turca Corendon Airlines va opera in fiecare zi de luni, pe o ruta intre Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca și Gazipasa (Alanya), precizeaza BoardingPass. Programul zborurilor este urmatorul: XC1812 Cluj-Napoca (CLJ) 11.40…

Poliția de Frontiera, detalii despre scandalul din avionul Wizz Air care a aterizat de urgența la Cluj: "A fost un conflict intre trei pasageri beți. Unul a fost lovit in cap cu un telefon"

15:35, 06.03.2024 - O aeronava Wizz Air a aterizat de urgența, luni seara, pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca din cauza unui conflict izbucnit intre pasageri. Echipajul de la bord a solicitat intervenția Poliției de Frontiera.

Scandal monstru pe Aeroportul Cluj din cauza unui bagaj! „M-am conformat abuzului comis de poliția de frontiera” (VIDEO)

09:16, 23.02.2024 - Miercuri seara, pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a avut loc un conflict de mari proporții intre o familie, Poliția de Frontiera și angajații de la Menzies Aviation. Familia, compusa din doi parini și un copil de 7 ani, trebuiau sa calatoreasca spre Birmingham. Din cauza unui…

O mare companie aeriana din SUA va relua zborurile catre Israel

21:50, 22.02.2024 - Compania aeriana United Airlines a anunțat ca intenționeaza sa reia zborurile catre Israel luna viitoare. Legatura SUA-Israel a fost suspendata in octombrie dupa atacul Hamas. Avioanele vor face escala in Europa.


Ce parere ai despre aceasta stire?