Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Adrian Petrache, întâlnire de gradul zero cu Florin Salam, după participarea la ”X Factor”. Cum îl ajută celebrul manelist

Publicat:

, concurentul surpriza de la ”X Factor”, a avut parte de o intalnire de gradul zero cu chiar inainte de participarea in cadrul show-ului de la Antena 1. Cum și-a ajutat celebrul manelist nepotul, aflat la inceput de cariera?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nepotul lui Florin Salam este avocat in Baroul București! Adrian Petrache de la X Factor, inca o victorie in cariera: ”Cu bucurie...” / VIDEO

11:40, 19.04.2024 - Nepotul lui Florin Salam are parte de inca o victorie in cariera! Adrian Petrache a intrat in Baroul București și ocupa funcția de avocat. A dat vestea cea mare fanilor sai și este pregatit sa practicew aceasta meserie la urmatorul nivel. Adrian Petrache este in culmea fericirii!

Dani Mocanu, incident pe autostrada! Ce a pațit celebrul manelist: „Ne-a facut varza” / VIDEO

13:35, 12.04.2024 - Dani Mocanu a fost implicat intr-un incident pe o autostrada din Romania! Celebrul manelist a povestit ce s-a intamplat prin intermediul unui videoclip postat pe o rețea de socializare. Declarațiile facute de artist.

Intalnire de gradul zero intre un padurar și un urs uriaș intr-o padure din Suceava. Cum s-a terminat totul VIDEO

14:25, 10.04.2024 - Un padurar de la Ocolul Silvic Broșteni (Suceava) a surprins momentul apariției unui urs impresionant. Animalul a lasat impresia la un moment dat ca vrea sa il atace pe barbat, dar s-a razgandit și s-a indepartat apoi in padure.

Florin Salam, reținut de polițiști pentru 24 de ore in arest! Momente grele pentru celebrul manelist

09:15, 14.03.2024 - Lovitura grea pentru Florin Salam, dupa ce a fost ridicat de acasa de polițiști! Celebrul manelist a fost reținut in arest pentru 24 de ore! Cunoscutul artist trece prin momente grele și este audiat in aceste clipe de oamenii legii.

Lovitura de teatru - Mircea Badea 'schimba macazul': Ce va face din acest weekend celebrul prezentator TV

20:30, 29.02.2024 - Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la postul de televiziune Antena 3, pregatește o surpriza de proporții pentru telespectatorii sai. Vedeta postului propune o schimbare neașteptata, trecand intr-o noua ipostaza - cea de comentator special. Dupa ce Antena 1 și Antena 3 au anunțat ca au dobandit…

Intalnire de gradul zero intre Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu, in ziua decisiva a negocierilor din coaliție

07:17, 21.02.2024 - Liderii partidelor din coaliția de guvernare se reunesc, miercuri, pentru a stabili calendarul alegerilor din acest an, inclusiv daca alegerile vor fi sau nu comasate. In același timp, la Cotroceni va avea loc ședința CSAT, acolo unde se vor intalni inclusiv președintele Klaus Iohannis și premierul…

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!


Ce parere ai despre aceasta stire?