Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A aflat că viitoarea lui soție îl înșela și a plănuit răzbunarea perfectă. Ce s-a întâmplat în ziua nunții este ireal

Publicat:

Un ginere a reușit razbunarea perfecta asupra iubitei sale, care îl înșela, punând un videoclip cu presupusa ei infidelitate în fața oaspeților de la nunta.
, apropiații cuplului au fost uimiți când au vazut ca femeia se afla în compania altui barbat.

Clipul de la nunta din Singapore, a început cu o prezentare a relației dintre ginere și mireasa lui. Dintr-o data, au aparut imagini cu femeia care intra într-o camera de hotel cu presupusul ei iubit, înainte ca perechea sa se implice în acțiuni "intime".

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul ireal pentru care o mireasa a divorțat imediat dupa nunta! Mirele a facut un lucru absolut normal, dar ea nu a putut accepta

10:55, 09.05.2024 - Incurcate sunt caile Domnului atunci cand vine vorba despre iubire. Iar un tanar abia casatorit a aflat pe pielea lui ca aceasta zicala iți poate da viața peste cap fix cand te aștepți mai puțin. Cei de la slate.com au facut in acest an publica o poveste care dateaza din 2020 și care are ii […] The…

Redacția Vremea Noua a devenit cosmopolita. Editorialistul Gelu Irimiea și-a luat soție din Filipine!

19:15, 07.04.2024 - CASA DE PIATRA…Nunta mare in redacția Vremea Noua. Editorialistul Gelu Irimiea și-a repus pirostriile la 49 de ani cu speranța ca va fi și ultima data. Mireasa este de peste mari și țari, tocmai din Filipine. Inovația in materie de mariaje exotice, Gelu a deprins-o din experiența sa de zece ani cat…

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Mireasa sezon 5. Ce foști concurenți de la Mireasa au fost alaturi de Aron in ziua nunții cu Gabriela: „Va mulțumim din suflet”

14:45, 24.03.2024 - Aron de la Mireasa și soția lui, Gabriela, au sarbatorit alaturi de foștii concurenți din sezonul 5. Mai multe cupluri formate in emsiune le-au fost alaturi intr-unul dintre cele mai importante momente.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?