Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STPT: Transportul public e sigur, dar in conditii de iarna. Trei tramvaie au fost dotate cu pluguri

Publicat:


Deși ninge non-stop la Timișoara, iar temperaturile din termometre au scazut cu mult sub zero grade, mijloacele de transport in comun circula in condiții de siguranța, susțin oficialii fostei regii.

Pe unele linii sunt intarzieri create in principal din cauza traficului, care a fost de coșmar in prima parte a zilei de miercuri.

Probleme mai mari sunt pe strazile secundare pe care circula mijloacele de transport in comun, artere pe care utilajele de deszapezire ajung oricum mai greu, așa ca vehiculele STPT merg cu dificultate și se pot crea intarzieri destul de mari.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ziua Europei pune pe stop traficul rutier in centrul capitalei pentru doua zile: Vezi cum va circula transportul public

18:30, 07.05.2024 - Primaria Chișinau informeaza ca in perioada 08 - 10 mai curent va fi suspendat traficul rutier pe anumite strazi din capitala. Masura are loc in legatura cu desfașurarea acțiunilor și manifestarilor cultural artistice cu prilejul Zilei Europei.

Program prelungit la transportul in comun in noaptea de Inviere

16:10, 03.05.2024 - Patru linii de tramvai, patru linii de troleibuz și trei linii de autobuz ale STPT, care circula din centrul orașului spre mai toate zonele orașului, vor avea program prelungit in noaptea de Inviere. Acestea vor circula pana la ora 3:30, cu o pauza de la miezul nopții pana la 1:30.

Incendiu puternic izbucnit intr-o cladire dezafectata din zona Damaroaia! Echipele de intervenție, mobilizate rapid

20:20, 29.04.2024 - Pana in acest moment, nu au fost raportate persoane surprinse in incendiu, dar eforturile de stins sunt in desfașurare pentru a controla și a limita extinderea focului. Autoritațile au trimis echipe specializate pentru a gestiona situația și pentru a preveni daunele suplimentare.„S-a produs un incendiu…

“Biblioteca din autobuz”. Unde și cand va fi disponibila noua opțiune din transportul in comun

18:35, 22.04.2024 - Veste minunata pentru locuitorii din Targu Mureș! In Saptamana Naționala a Bibliotecilor, Biblioteca Județeana Mureș vine cu o inițiativa inovatoare – “Biblioteca din autobuz”. Aceasta va fi disponibila pe anumite trasee din oraș, oferind calatorilor acces la lectura și cunoaștere in timp ce se deplaseaza…

Cirstoiu exclude varianta retragerii din cursa pentru Primaria Capitalei

16:20, 15.04.2024 - Circula zvonuri cu privire la o eventuala retragere a medicului Catalin Cirstoiu din cursa pentru primaria Capitalei, insa candidatul comun spune ca exclude varianta retragerii din cursa. Sorin Grindeanu reamintește faptul ca in momentul de fața nu s-a dat starul inscrierilor in cursa pentru fotoliul…

SONDAJ. Sunteți mulțumiți de transportul public din Timișoara?

11:15, 06.04.2024 - Calatoriți des cu mijloacele de transport in comun din Timișoara? Acum aveți ocazia sa le transmiteți celor de la Societatea de Transport Public Timișoara cat de mulțumiți sunteți de serviciile lor.

Transportul in comun devine „verde“ intr-un mare oraș al țarii. Sunt cumparate zeci de autobuze electrice și tramvaie

15:51, 13.03.2024 - Locuitorii unui mare oraș din Romania vor beneficia, in curand, de condiții mult mai bune in transportul public. Recent a fost semnat contractul de furnizare pentru 25 de autobuze electrice noi, care vor ajunge in urmatoarea perioada pe strazile municipiului.

Roman urmarit international, prins cand circula cu autobuzul fara bilet in Franta

16:20, 19.02.2024 - Un roman urmarit internațional a fost identificat si retinut in Franța, dupa ce polițiștii locali l-au prins in transportul in comun fara bilet. S-a intamplat intr-un orașel din zona centrala a țarii, unde recent a fost inființata o brigada speciala de control, tocmai pentru ca numarul celor care foloseau…


Ce parere ai despre aceasta stire?