Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoferii primesc VEȘTI PROASTE! Vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare în această iarnă. Care este motivul

Publicat:

Pretul RCA risca sa creasca din nou in aceasta iarna, potrivit de (ASSAI), daca va fi eliminat plafonul de 25% pentru cheltuielile administrative ale firmelor de asigurari.  

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Primesc amenzi uriașe

21:30, 26.03.2024 - Vești extrem de proaste pentru romanii care uita sa iși reinnoiasca polița RCA! Șoferii primesc amenzi uriașe, astfel ca sunt nevoiți sa scoata mai mulți bani din buzunare. Iata ce presupune noua modificare, dar și ce trebuie sa știe conducatorii auto!

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Vesti proaste pentru soferii care conduc fara RCA valabil. Autoritatile au gasit cum sa-i depisteze in trafic

08:25, 08.03.2024 - Polițele RCA se vor scumpi cu 40%, avertizeaza COTAR, dupa ce ASF a emis mai multe propuneri de modificare a legii in baza carora se emit polițele RCA. O alta propunere privind polițele RCA vine, de aceasta data, din partea lui Titi Aur, care cere acordarea de asigurari pe baza de CNP, și nu pe […]…

Jan Oblak, la ora adevarului: „E normal sa fiu criticat atunci cand primesc multe goluri” » Vești proaste pentru Horațiu Moldovan

16:25, 05.03.2024 - Jan Oblak (31 de ani), aflat la al doilea cel mai slab sezon de cand evolueaza pentru Atletico Madrid, a comentat ultimele evoluții pe care le-a avut in tricoul spaniolilor. Atletico Madrid a invins-o duminica pe Betis, scor 2-1, in etapa #27 din La Liga. Portarul sloven a fost unul dintre cei mai buni…

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Romanii vor scoate mai mulți bani din buzunare pentru carnea de miel de Paște. Care e motivul

07:10, 26.02.2024 - Paștele, care pica anul acesta pe data de 5 mai, afecteaza bugetele oamenilor care vor sa se bucure de preparatele tradiționale. Asta din cauza ca mieii vor fi mai mari și mai grei decat in trecut, lucru ce va face și prețul sa sara in aer. Cu o greutate de peste 35 de kilograme și un preț estimativ…

Vești proaste de Valentine's Day: Producatorii de ciocolata se pregatesc sa majoreze din nou prețurile

15:45, 14.02.2024 - ​Producatorii marcilor de ciocolata Hershey si Cadbury intentioneaza sa majoreze, din nou, preturile, pentru a raspunde la cotatiile record la cacao, desi consumatorii afectati de inflatie isi reduc achizitiile iar profiturile companiilor au de suferit, transmite agenția Reuters, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?