Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șanse tot mai mici: Michael Schumacher se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui

Publicat:

Dincolo de speranta cu care traiesc zi de zi, rudele, apropiatii, dar si avocatul familiei au dezvaluit ca sportivul este in coma si ca sansele de recuperare sunt extrem de scazute. „ nu poate merge si nu se poate ridica nici macar cu ajutorul specialistilor care il monitorizeaza", a dezvaluit avocatul. „Din pacate, este in coma, se lupta cu ultimele puteri pentru viata lui, dar nu credem ca mai are prea multe sanse. Toti cei dragi &i (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Boala de care suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas s-a stins din viața la doar opt ani, dupa o lupta grea

12:21, 30.04.2024 - Tzanca Uraganu și familia sa trec prin momente cumplite! Lucas, nepotul cantarețului de manele, s-a stins din viața la o varsta frageda, iar anunțul trist a fost facut de artist pe rețelele de socializare. Iata de ce boala suferea baiatul!

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Un roman e și victima și faptuitor intr-un proces in Belgia, dupa ce a fost dat jos cu forța de la volan, pentru ca mașina lui era inmatriculata in Romania

14:15, 08.03.2024 - Patru barbați risca pedepse cu inchisoarea de pana la opt luni, dupa o bataie masiva la cafeneaua De Viking, din Oostduinkerke. Un roman a fost tarat afara din mașina, rupandu-și degetul mare. Pentru ca atunci și el a inceput lupta, este de asemenea urmarit penal, scrie cotidianul belgian Niews Blad.Romanul…

Regulile de la care Monica Barladeanu nu se abate niciodata. Cum se menține in forma la 45 de ani. „Un adult cu cateva lucruri `sfinte`”

11:26, 05.03.2024 - Monica Barladeanu are 45 de ani și se menține intr-o forma de invidiat, iar acum, aceasta a dezvaluit care sunt regulile pe care le urmeaza de la varsta de 40 de ani. Prezentatoare TV a dezvaluit ca a facut și cateva sacrificii.Monica Barladeanu a marturisit ca a renunțat definitiv și la consumul de…

In lupta pentru viața,  o fetița de numai doi ani, din Potlogi, are mare nevoie de ajutor!

06:50, 22.02.2024 - Caz medical cutremurator la Potlogi, unde Anais, o fetița de aproape 2 ani și jumatate, a trecut prin incercari greu de   suportat chiar și pentru un adult: interminabile investigații medicale, chimioterapie, radioterapie și o intervenție chirurgicala majora pentru eliminarea unei tumori maligne de…

Lupta surda in instanța: Dan Air, avocatul ascuns, soacra acestuia și miza de 20.000 de euro

15:36, 21.02.2024 - Compania Dan Air a reacționat dupa ce PUTEREA a dezvaluit ca societatea Castellar Construct a cerut in instanța falimentul transportatorului aerian. Dan Air, compania aeriana a lui Dan Iuhas, considera demersul Castellar Construct de a-i cere falimentul in instanța drept nelegal și lipsit de etica profesionala.…

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

Șase obiceiuri banale care prelungesc viața. A fost dezvaluit secretul longevitațiii: „Este cel mai la indemana medicament miraculos”

14:50, 13.02.2024 - Cei mai mulți dintre noi doresc sa traiasca o viața lunga și sanatoasa, dar in anumite zone ale lumii, oamenii traiesc in medie mult mai mult decat alții. Cercetarile arata ca oamenii din Japonia traiesc cel mai mult in medie, urmați de locuitorii Suediei și Norvegiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?