Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele Barack Obama a glumit pe seama lui Kendall Jenner la Dineul Corespondenților de la Casa Albă (GALERIE FOTO-VIDEO)

Publicat:

(20 de ani), sora mai mica a lui , a avut o apariție spectaculoasa sambata seara la Dineul Corespondenților de la , iar prezența ei nu a fost trecuta cu vederea nici de catre președintele Barack Obama, care a menționat-o in discursul sau de la acest eveniment anual, relateaza și Eonline.com.


Vedeta a ales pentru aceasta ocazie o rochie neagra, decoltata, semnata de .

Kendall, devenita faimoasa în urma reality show-ului " the Kardashians", a avut inițial ocazia…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Selly, atac la adresa Oanei Roman: „Bagatoare de seama, vorbește gura fara ea”. Vloggerul, cuvinte dure pentru vedeta

12:55, 20.04.2024 - Selly a facut un atac la adresa Oanei Roman! Se pare ca a izbucnit un nou scandal in showbiz-ul romanesc. Vloggerul i-a adresat cuvinte dure vedetei. Iata ce a transmis acesta in cadrul unei emisiuni TV!

Kim Kardashian, data in judecata de compania celebrului Donald Judd! Vedeta a fost acuzata ca ar fi mințit cand și-a prezentat mobila din casa

20:50, 27.03.2024 - Kim Kardashian are probleme grave! Compania regretatului Donald Judd a anunțat ca o va da in judecata pe celebra vedeta, dupa ce ar fi mințit cu privire la mobila pe care o are in casa. Declarațiile ei ar fi afectat imaginea companiei. Iata ce s-a intamplat.

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Kim Kardashian și-a luat bilete la Euro 2024! » Vedeta va cheltui peste 200.000 de euro

20:10, 19.03.2024 - Kim Kardashian va lua parte la mai multe meciuri de la Euro 2024, printre care și partidele naționalei Angliei. Euro 2024 se va desfașura in Germania, in perioada 14 iunie - 14 iulie. Meciurile vor putea fi urmarite in format liveTEXT pe GSP.ro Saint și Psalm, doi dintre cei 4 copii ai vedetei, se vor…

Joe Biden a glumit pe seama lui Donald Trump

13:20, 17.03.2024 - Prea batrin și inapt sa fie președinte”. Biden glumește despre sanatatea mintala a lui Trump, in cadrul unei cine cu jurnaliști… Apariția lui Biden la cina, in care politicienii și jurnaliștii schimba glume umoristice intr-o atmosfera formala, a fost prima data cind un președinte a participat in persoana…


Ce parere ai despre aceasta stire?