Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Petiţie pentru profesorul de la Colegiul Tudor Vianu acuzat că a pus elevii să se târască în genunchi

Publicat:

Cazul elevului care s-a tarat in genunchi pentru o nota mai buna a impartit comunitatea parintilor din in doua tabere. Unii vor ca profesorul sa fie sanctionat pentru modul in care a negociat nota.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Profesorul din București acuzat ca are o relație cu o eleva, reținut. Este acuzat de viol

15:50, 12.04.2024 - Profesorul de Geografie din Bucuresti acuzat ca are o relație cu o eleva a fost reținut pentru viol. Politistii au fost sesizati de catre directorul institutiei de invatamant, dupa ce imagini cu eleva si profesorul au aparut pe o retea de socializare. ”Astazi, 12 aprilie 2024, politisti din cadrul Directiei…

Bataie la o școala din Bacau! Doi elevi de gimnaziu și-au agresat fizic profesorul de geografie: ”Le-a cerut sa...”

16:25, 27.03.2024 - Caz ingrozitor la o școala din Bacau! Un profesor a fost batut crunt de doi elevi, in timpul orei de geografie. Elevii de clasa a VII-a nu au putut fi opriți nici de un alt profesor, care a incercat sa iși apere colegul. Iata de la ce a pornit conflictul!

Directorul adjunct al unui liceu din Gorj, acuzat ca le face elevilor poze pe bani. Cum se apara profesorul

18:55, 14.03.2024 - Directorul adjunct al Liceului Tehnologic „General Constantin Șandru" din comuna Runcu, județul Gorj, este acuzat de unul dintre parinți ca le face fotografii contra-cost elevilor, cu diferite ocazii, cum este ziua de 8 Martie.

Un fost ministru este acuzat ca și-a torturat și ucis soția. Cazul a dus la inasprirea legislației privind violența domestica

17:35, 11.03.2024 - Un fost ministru kazah al Economiei este acuzat ca si-a torturat si ucis sotia, un caz care a socat societatea din aceasta tara central-asiatica, mediatizand subiectul tabu al violentei domestice.


Ce parere ai despre aceasta stire?