Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tânără speranță a fotbalului a murit într-un teribil accident

Publicat:

Un fotbalist din liga a IV-a și-a pierdut viața în cursul acestei dupa-amiezi la ieșirea din localitatea Calan, județul Hunedoara, într-un accident grav în care au fost implicate un autoturism și o mașina care transporta piatra.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Un muncitor a murit strivit de un utilaj, intr-o localitate din Hunedoara

11:50, 03.05.2024 - Accident de munca petrecut joi, in localitatea Petrila din județul Hunedoara. Un barbat a fost descoperit mort de patronul firmei la care lucra. El ar fi fost strivit de componentele metalice ale unui utilaj.

Accident teribil in Dolj! O femeie a murit si alte doua au fost ranite, dupa ce o masina a intrat pe trotuar

12:55, 10.04.2024 - Un accident foarte grav a avut loc miercuri in județul Dolj. Din pacate, o femeie și-a pierdut viața. Alte doua victime au avut nevoie de ingrijiri medicale. Trei femei au fost lovite, miercuri dimineața, de o mașina al carei șofer ar fi pierdut controlul direcției și a intrat pe un trotuar din Bailesti,…

Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina si a lovit un cap de pod

09:11, 04.04.2024 - Accident mortal, ieri-seara, pe raza localitatii Ciula Mare, din judetul Hunedoara, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii, care s-a rasturnat si a lovit un cap de pod. Miercuri, in jurul orei 20.20, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizata despre incidentul rutier. In accident a fost implicat un…

Accident rutier teribil in Iași. Doua persoane au murit, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion / FOTO

19:10, 25.03.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc, luni dupa-amiaza, 25 martie 2023, in Iași. Doua persoane, soț și soție, și-au pierdut viața, dupa ce mașina in care se aflau s-a ciocnit violent cu un camion.

16 martie: A murit Jean Monnet, renumit politician al Europei postbelice. Legatura sa cu comerțul de coniac

00:05, 16.03.2024 - La data de 16 martie 1457 a avut loc decapitarea lui Ladislau de Hunedoara, fiul cel mare al lui Iancu de Hunedoara și fratele lui Matia (Corvin). Este o zi neagra, in care s-au stins din viața numeroase personalitați marcante autohtone și internaționale: Jean Monnet și Constantin Brancuși.

Un barbat a murit intr-un accident rutier produs pe DN 66 - Precizarile politistilor

13:50, 29.02.2024 - Un barbat a murit, joi, intr-un accident rutier produs pe DN 66, in judetul Hunedoara. O camioneta si un camion s-au ciocnit, potrivit news.ro. UPDATE: ”In urma cu putin timp, pe DN 66, pe raza localitatii Batiz, s-a produs un accident rutier grav. In urma primelor cercetari, politistii au stabilit…

Un barbat a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un copac, intr-o localitate din Hunedoara

19:30, 20.02.2024 - Accident mortal, marți dupa-masa, intr-o localitate din Hunedoara, acolo unde un barbat a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a intrat intr-un copac de pe marginea drumului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa.

Doliu in lumea fotbalului! Un cunoscut sportiv a murit la 28 de ani, in accident / FOTO

11:30, 15.02.2024 - Lumea fotbalului este in doliu! Un cunoscut sportiv s-a stins din viața la varsta de 28 de ani, dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Atacantul nu a avut nicio șansa de supraviețuire in urma impactului.


Ce parere ai despre aceasta stire?