Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Masacru în Las Vegas | Ce scrie pe biletul găsit în camera de hotel a lui Stephen Paddock

Publicat:

Motivul atacului armat in inca nu a fost elucidat, deși o mulțime de detalii din viața autorului au ieșit la iveala. Acesta avea in camera sa de hotel zeci de arme, dar și un bilet Acum a ieșit la iveala și ce scria in acel bilet, noteaza Metro. co.uk. a fost gasit mort in camera sa aflata la etajul 32 al hotelului . El s-a sinucis cand a vazut pe camerele video pe care le instalase ca autoritațile ajung la el. In jurul lui au fost gasite numeroase arme de foc, cartușele muniției folosite in masacru, dar și un bilet care era pe noptiera. Autoritațile nu au…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Fara canabis la Oktoberfest! Motivul pentru care autoritațile din Bavaria vor sa „limiteze consumul in public”

10:16, 17.04.2024 - In ciuda legalizarii recente a canabisului in Germania, unii participanți la festivalul Oktoberfest din Munchen ar putea avea parte de o surpriza neplacuta: autoritațile din Bavaria au decis sa interzica țigarile cu marijuana in locurile publice.

O persoana din SUA a luat gripa aviara de la o vaca. Care a fost primul simptom

23:45, 01.04.2024 - O persoana din Statele Unite a fost testata pozitiv la gripa aviara, dupa ce a fost infectata de o vaca de lapte, au anuntat luni autoritatile, relateaza AFP, citata de News.ro.Acesta este al doilea caz de persoana depistata pozitiv la gripa aviara in tara, dupa ce virusul a imbolnavit cirezi din Texas,…

Geamana siameza Abby Hensel s-a casatorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO

19:15, 28.03.2024 - Una dintre cunoscutele gemene siameze Abby și Brittany Hensel și-a gasit dragostea adevarata. Conform Mirror, tanara Abby Hensel, in varsta de 34 de ani, s-a casatorit cu Josh Bowling, asistent medical și veteran al armatei Statelor Unite.

(VIDEO) „Cel mai mare șarpe din lume” gasit in Amazon a fost impușcat

06:05, 27.03.2024 - Cel mai mare șarpe din lume gasit in Amazon a fost impușcat de vanatori in padurea tropicala amazoniana. Anaconda Verde de Nord, cunoscuta sub numele de Ana Julia, a fost gasita moarta in raul Formoso din zona rurala Bonito, sudul Braziliei, pe 24 martie. Șarpele masura aproape 8 metri și cantarea 200…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Albul, a patra culoare de la semafoare. Motivul pentru care expertii americani vor sa le schimbe

08:50, 18.03.2024 - Toți șoferii știu culorile semafoarelor și ce reprezinta fiecare dintre acestea. Ei bine, cercetatorii propun o a patra culoare, albul. Cu ce ar ajuta traficul culoarea alb la semafor, aflați in randurile urmatoare. Ce ar reprezenta culoarea alb la semafor Oamenii de știința de la Universitatea de Stat…


Ce parere ai despre aceasta stire?