Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Îţi place varza? Iată efecte miraculoase de care beneficiezi când o mănânci

Publicat:

Beneficii varza pentru piele

Varza contine foarte multi antioxidanti care detoxifiaza ficatul. Acest lucru se resimte "la suprafata", pielea beneficiind din plin de pe urma sangelui care circula prin organism fara toxine.

1. Consumul regulat de varza si alte legume crucifere are efecte antiimbatranire. De asemenea, nivelul ridicat de vitamina C pastreaza pielea tanara. Iar vitaminele A si D inlatura efectele negative ale razelor ultraviolete.De asemenea, potasiul, sulful si vitamina E actioneaza impotriva inflamatiilor si infectiilor, reintinerind pielea.

2. Varza are proprietati…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Trebuie sa puneți neaparat acest fruct pe masa de Paște. Ajuta digestia și previne balonarea

15:16, 02.05.2024 - Un cocktail nutriționalSpecialiștii in nutriție recomanda cu mare caldura ananasul pentru conținutul sau bogat de vitamine, minerale și enzime digestive. Acest fruct tropical ofera o combinație unica de substanțe nutritive, precum vitamina A, vitamina C, vitaminele din complexul B (B1 și B6), acid folic,…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Un medic trage semnalul de alarma: Aceste legume ingroașa sangele. Cazurile in care trebuie sa le eliminam din alimentație

12:41, 23.04.2024 -   Hipercoagulabilitatea poate fi cauzata de diverse factori, inclusiv inflamații cronice, mutații genetice, excesul de globule roșii sau proteine in organism. In acest context, medicul avertizeaza ca exista anumite legume care pot afecta negativ coagularea sangelui in aceste situații. Consumul acestor…

Alimente pe care dermatologii nu le-ar recomanda niciodata. De ce este bine sa le eviți

23:05, 19.03.2024 - Iata care sunt alimentele de care trebuie sa te ferești.Alimente dulciIncluderea alimentelor zaharoase in dieta poate provoca dezastru pe piele. Acest lucru se datoreaza faptului ca prea mult zahar poate duce la creșterea nivelului de glucoza din sange, ceea ce duce la inflamație. Nu doriți ca o inflamație…

Tot ce trebuie sa știi despre "gatul de curcan". Cum se poate preveni apariția lui

16:35, 15.03.2024 -  Termenul de "gat de curcan" se refera la aspectul lasat și pliat al pielii de pe gat. Acest fenomen este adesea rezultatul pierderii elasticitații pielii și al slabirii mușchilor din zona gatului. Este un semn comun al imbatranirii dar nu este limitat doar la acesta. Factori precum expunerea la soare,…

Fructul exotic care produce colagen, secretul delicios pentru o piele stralucitoare și imunitate puternica

20:00, 11.03.2024 - Beneficiind atat de proprietați revitalizante pentru piele și producția de colagen, cat și de capacitatea de intarire a sistemului imunitar, acest fruct extraordinar devine o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa sprijine sanatatea lor in mod natural și eficient. Cu capacitați antioxidante puternice…

In ce consta ciudata dieta mono. In ciuda criticilor, da rezultate foarte bune

11:10, 29.02.2024 - Ce este Dieta Mono?Dieta Mono se refera la consumul unui singur aliment la fiecare masa sau, in unele variante, la consumul unui singur aliment pentru o perioada determinata de timp. De exemplu, un adept al acestei diete ar putea manca doar banane pentru micul dejun, doar orez pentru pranz și doar cartofi…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?