Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ambulanta implicata intr-un accident cu trei victime, intre Timisoara si Sannicolau Mare

Publicat:

Accident grav de circulatie, miercuri dupa-masa, pe drumul care leaga Timisoara de . Trei persoane au fost ranite dupa ce un conducator auto a incercat sa depaseasca o coloana de masini. Autoturismul lui a fost lovit insa in plin de o ambulanta aflata in misiune.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mehedinți: Șofer ranit dupa ce autoturismul sau s-a ciocnit cu o cifa de beton

21:40, 08.05.2024 - Un șofer a ramas incarcerat și a ajut nevoie de ajutorul pompierilor dupa ce autoturismul sau s-a ciocnit cu o cifa. Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin au intervenit miercuri dupa-amiaza, cu o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere și o ambulanța…

Ambulanta navala implicata intr-un accident pe Bratul Chilia: sunt 4 raniți, intre care un copil. Au fost trimise 2 elicoptere SMURD

19:30, 10.04.2024 - O ambulanta navala a fost implicata miercuri intr-un accident pe Bratul Chilia. Din primele informatii este vorba despre patru victime, intre care un copil. In zona se deplaseaza doua elicoptere SMURD, relateaza News.ro.

Intre tragedie și comedie. Cu proprietarul in arest la domiciliu, mașina fostului prefect de Gorj a fost implicata intr-un accident (FOTO)

09:25, 07.04.2024 - Mașina lui Dan Ilie Morega a fost implicata intr-un accident. De data aceasta, insa, fostul prefect aflat in arest la domiciliu nu se mai afla la volan. Autoturismul a fost lovit in timp ce se afla in parcare.Mașina de lux a baronului de Gorj era parcata pe o strada din Targu-Jiu.

Trei persoane au fost ranite in Capitala, dupa un accident in care a fost implicata o ambulanta SMURD

19:50, 31.03.2024 - O ambulanta SMURD a fost implicata duminica intr-un accident rutier, produs la intersectia Sos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucuresti, in urma evenimentului trei persoane fiind ranite si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera.

(video) Doua femei, victime ale escrocheriei „ruda implicata in accident”: Au ramas fara 360 de mii de lei dupa ce au incercat sa-și „salveze fiicele”

13:45, 26.03.2024 - Poliția Republicii Moldova atenționeaza repetat despre schema de escrocherie cu „ruda implicata in accident” care continua sa faca victime. Astfel, pe data de 25 martie doua femei de 76 și 78 de ani au ramas fara 360 de mii de lei incercand sa-și „salveze fiicele de un dosar penal”.

Accident grav cu șase victime, din care trei sunt copii, in Brasov. O mașina s-a izbit de un TIR

10:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc pe o șosea din judetul Brasov. Sase persoane, din care trei sunt copii, au ajuns in stare grava la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in plin intr-un TIR staționat pe marginea drumului. 

Accident cu doua victime la Sannicolau Mare

22:05, 17.02.2024 - Accident cu doua victime, sambata seara, la Sannicolau Mare. Un barbat care conducea un autoturism a intrat in coliziune cu un altul. Doua persoane au ajuns la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Accident cu doua victime, pe centura Lugojului

14:05, 14.02.2024 - Trei mașini au fost implicate intr-un accident soldat cu doua victime, produs pe șoseaua de centura a municipiului Lugoj, la intersecția cu drumul spre Hezeriș. „Un tanar in varsta de 26 de ani a condus un autoturism pe DJ 609 dinspre strada Hezeriș din municipiul Lugoj spre localitatea Hezeriș,…


Ce parere ai despre aceasta stire?