Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO! Fetele de la Disney, în frunte cu Miley Cyrus, au luat-o razna! Se comportă de parcă ar juca în filme pentru adulți!

Publicat:

În urma cu câțiva ani erau doar niște copile cu zâmbetul pâna la urechi, încântate de începutul carierei. Cine nu ar fi? Sa fii faimos la vârsta adolescenței este visul oricui.

Nimeni nu a spus, însa, ca este perfect. Presiunea pusa pe niște fetițe care nu au putere de decizie și care trebuie sa munceasca din zorii zilei pâna seara poate avea efecte negative. Evident, ele sunt vazute în timp.

Așa s-a întâmplat și cu prințesele Disney, care, odata ce au spus adio serialelor de comedie pentru copii, au…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrei Chifan, suceveanul care prelucreaza imaginea la filme pentru Netflix, Disney sau Hollywood

11:06, 26.03.2024 - La nici 29 de ani, Andrei Chifan este unul dintre cei mai apreciați specialiști in imagine digitala și efecte vizuale din lume. A devenit cunoscut in intreaga țara la inceputul acestui an, dupa ce a facut parte din echipa care a produs miniseria Shogun, ultima ecranizare a celebrei carți a lui ...

Power Couple Romania 26 februarie. Concurenții joaca in cel mai incitant film de acțiune. „In seara aceasta, il cautam pe James Bond!”

12:55, 26.02.2024 - Experiența suprema a cuplurilor, desfașurata in Malta, a ajuns la jumatate – au trecut noua probe din competiția Power Couple Romania – La bine și la greu și tot noua au mai ramas. In aceasta seara, incepe, așadar, etapa a patra: sase cupluri din noua au ajuns pana aici, dar unul singur va caștiga.Iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?