Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în cinematografie! Un actor francez celebru a murit

Publicat:

, personalitate a cinematografiei si teatrului din Franta, a murit joi seara la vârsta de 88 de ani, a anuntat vineri pentru AFP una dintre fiicele artistului, , scrie Agerpres. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Doliu la Ialoveni. A murit directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu”: „Timpul ne fura oamenii dragi, dar niciodata amintirea lor”

18:45, 27.04.2024 - Anatol Postica, directorul Casei de Cultura „Andrei Ungureanu” din Ialoveni, a decedat. Anunțul trist a fost facut de catre reprezentanții Primariei Ialoveni, care au venit cu un mesaj de condoleanțe familiei indurerate, dar și au anunțat ca, in legatura cu moartea acestuia, in orașul Ialoveni vor fi…

Doliu in justiție: a murit cel mai longeviv procuror din țara

21:10, 15.04.2024 - Doliu in justiție: a murit cel mai longeviv procuror din țara!Cel mai longeviv procuror din țara, Pavel Palcu, a decedat la varsta de 70 de ani. De precizat e ca in decembrie 2023 a suferit un atac vascular cerebral.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, in doliu. Mama lui Alex Dobrescu a murit: „Iți mulțumesc pentru tot” / FOTO

10:20, 02.04.2024 - Fostul iubit al Cristinei Cioran nu trece prin cea mai buna perioada. Alex Dobrescu este in doliu, dupa ce mama lui a murit. Tot el a fost cel care a postat un mesaj emoționant in memoria femeii care i-a dat viața.

Un fost ministru și om de televiziune din Franța a murit. Era nepotul lui Francois Mitterrand: doliu uriaș

08:05, 22.03.2024 - Nepot al fostului presedinte francez Francois Mitterrand, ministru in mandatul lui Nicolas Sarkozy, Frederic Mitterrand, o personalitate deosebita, un mare cinefil, a anuntat in aprilie 2023 ca este "bolnav", fara sa dea detalii, relataeza AFP preluat de Agerpres."Moartea lui Frederic Mitterrand ma…

Doliu in Franța - A murit Frederic Mitterand: Suferea de o boala crunta

07:45, 22.03.2024 - Fostul ministru francez al Culturii si om de televiziune Frederic Mitterrand a decedat joi, la Paris, la varsta de 76 de ani, dupa o lupta de "mai multe luni cu un cancer agresiv", a anuntat familia sa pentru AFP. Nepot al fostului presedinte francez Francois Mitterrand, ministru in mandatul lui…

Doliu in lumea politica: Fostul ministru al culturii al Franței, a murit

22:00, 21.03.2024 - Doliu in lumea politica: Fostul ministru al culturii al Franței, a murit Fostul ministru francez al Culturii si om de televiziune Frederic Mitterrand a decedat joi, la Paris, la varsta de 76 de ani, dupa o lupta de "mai multe luni cu un cancer agresiv", a anuntat familia sa pentru AFP, potrivit Agerpres.Nepot…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?