Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declaratia SOCANTA a Laurei Cosoi, acuzata de anorexie: “Imi place sa imi fie foame”

Publicat:

Multi au spus despre ca este foarte slaba, chiar anorexica, insa blonda se apara si spune ca nu are nicio problema de sanatate. Fosta iubita a lui Smiley se simte bine in pielea ei, a tinut ea sa precizeze. Cu toate acestea, a facut o declaratie socanta: “Imi place sa imi fie foame”. “Imi place starea de foame. Nu stau mult asa, dar imi place sa-mi fie foame. Nu sunt anorexica, am pofta de mancare si mananc destul de bine. Nici daca esti grasa nu e bine, atunci cand slabesti nu e bine”, a spus , citata de ring.

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fosta șefa a ITM Bihor a fost trimisa in judecata de DNA: E acuzata ca a luat mii de euro mita de la afaceriști

16:06, 23.04.2024 - DNA a dispus trimiterea in judecata a unei femei, la data faptelor inspector-sef adjunct al ITM Bihor, pentru luare de mita. Ar fi cerut intre 2.000 si 4.000 de euro de la oameni de afaceri pentru a nu aplica sanctiuni la firmele controlate. De asemenea, ar fi anuntat controale la firme de constructii.…

Cum a reacționat Oana Moșneagu acuzata ca „l-a furat” pe Vlad Gherman de la fosta iubita. Actorii se pregatesc de nunta

17:45, 10.03.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, dar internauții nu au depași fosta relația a actorului. Cum i-a raspuns actrița unui fan care a acuzat-o ca „l-a furtat” pe fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Cand incepe noua emisiune a Laurei Cosoi de la Antena Stars. Vedeta a dat toate detaliile

19:20, 20.02.2024 - Mulți iși aduc aminte de aparițiile incendiare ale vedetei, precum și decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor. Dar, asta se va schimba, avand in vedere ca am aflat cand incepe noua emisiune realizata de Laura Cosoi de la Antena Stars.

Ministru olandez: „Declarația lui Trump despre NATO este exact ce ii place lui Putin sa auda”

18:10, 12.02.2024 - Faptul ca Donald Trump a spus ca SUA nu ar apara aliații NATO care nu au cheltuit suficient pentru aparare este exact ceea ce președintelui Rusiei, Vladimir Putin, ii place sa auda, a declarat luni ministrul olandez al Apararii, transmite Reuters.

Casa Unirea – Fosta șefa, acuzata ca a actionat „impotriva societatii”

12:00, 11.02.2024 - Fostul director general al societații Casa Unirea, Mariana Cotoi, a fost inlocuita in urma cu cateva zile de catre legumicultorul Ionuț Victor Radu, in urma neregulilor constatate de Direcția de control din cadrul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Astfel, controlul la Casa Unirea a scos…


Ce parere ai despre aceasta stire?