Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cei mai buni gogoşari, fără fierbere şi fără conservanţi!

Publicat:

Este sezonul muraturilor! Gogoșarii sunt in topul preferințelor consumatorilor de muraturi. Așadar, iata o reteta de gogosari in otet care nu necesita fierbere si nici conservant. Ingrediente: – 4 kg de gogosari – 400 ml otet de vin de 9 grade – 400 grame zahar – 80 grame sare pentru muraturi – o legatura frunze ... mai buni gogosari, fara fierbere si fara conservanti! apare prima data in AM Press .

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Paște cu gust de Acasa: Sarbatorește cu produsele Hanul Boieresc de la PENNY

16:20, 29.04.2024 - Cand vine vorba de Paște, preparatele tradiționale romanești nu sunt doar mancaruri - sunt povești ale unor timpuri care ne amintesc de acasa. Și ce mod mai bun de a spune aceste povești decat cu ajutorul gamei Hanul Boieresc. Hanul Boieresc, marca proprie a PENNY, se distinge prin calitate și respect…

Laptele condensat, minunea din bucatarie pe care puține gospodine il folosesc

22:51, 05.04.2024 - Iubești laptele? Ei bine, acesta este un adevarat dar al naturii, iar omenirea a știut sa il valorifice la maximum. De-a lungul timpului, din el am reușit sa obținem tot felul de alte produse, cum ar fi branza, smantana sau iaurtul. Dar la ce folosește laptele condensat? Cu siguranta ai auzit si tu…

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Cum sa faci pizza fara cuptor

15:00, 07.03.2024 - Pizza este cu siguranța printre cele mai apreciate preparate italienești din intreaga lume. Este ușor de facut, foarte gustoasa și iubita de copii și adulți deopotriva. Pizza are o lunga istorie și, de-a lungul ei, rețetele au fost adaptate dupa gusturile și preferințele fiecarui bucatar in parte. La…

Cat malai se pune la mamaliga. Rețeta de mamaliga moale

15:31, 28.02.2024 - Mamaliga este preferata multor persoane, mai ales in combinații de mancare tradiționala, cu o tochitura pe langa, oua, branza sau cartofi prajiți. Cu siguranța deja va gandiți la mancare și cum sa preparați o mamaliga perfecta, așa ca iata care este rețeta de mamaliga moale, cat malai trebuie sa pui,…

Topul celor mai sanatoase branze din lume, publicat de cercetatorii germani

21:05, 12.02.2024 - In același timp, branza este apreciata nu doar pentru gustul sau delicios, ci și pentru beneficiile pe care le poate aduce sanatații. Multe tipuri de branza sunt bogate in proteine, calciu, vitamine și grasimi sanatoase, contribuind astfel la menținerea unei diete echilibrate. De aceea, in ultimii ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?