Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ce s-a întâmplat cu Valentina şi Daniel după ce au părăsit casa "Mireasă pentru fiul meu"! Mai sunt împreună?

Publicat:

Valentina si Daniel si-au dorit cu ardoare sa iasa din casa "Mireasa pentru fiul meu" împreuna si într-un timp foarte scurt. Visul li s-a împlinit, au parasit competitia la brat si au aparut deja primele imagini cu ei din afara competitiei.



Valentina si Daniel si-au continuat povestea de dragoste si în afara casei "Mireasa pentru fiul meu", desi multi cârcotasi au sustinut ca relatia lor nu va tine în afara competitiei. O imagine cu cei doi în "libertate" circula pe Internet.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Zanni spune adevarul despre relatia cu Ana Porgras, la Survivor All Stars. Ce s-a intamplat intre cei doi in afara emisiunii: „Niste chestii nerezolvate”

22:35, 03.04.2024 - Tabara Faimoșilor a pierdut jocul pentru imunitate in ediția de miercuri, 3 aprilie 2024, motiv pentru care unul dintre concurenți va trebui sa plece acasa. In circumstanțele date, numele Anei Porgras a fost propus spre vot. Zanni a spus adevarul despre relația pe care o are cu colega de la Survivor…

Cine este Izabela, manichiurista care face 2000 de lei pe zi! Are 20 de ani și e superba, ce comentarii primește pe internet: “Ca inginer nu fac atația bani in afara țarii”

17:45, 28.03.2024 - Meseria de manichiurista este la mare cautare printre tinerele care vor sa-și imbunatațeasca situația financiara. Unele fete din Romania fac cursuri specializate pentru a invața sa fie profesioniste in acest domeniu și pentru a-și rotunji veniturile. Este și cazul unei tinere de 20 de ani din București,…

Raluca Dragoi, mesaj emoționant de ziua partenerului ei, Daniel. Postarea facuta de cantareața, pe internet: „Te iubesc” / FOTO

12:05, 06.03.2024 - Este zi mare in familia Ralucai Dragoi! Daniel, partenerul cantareței iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis artista partenerului ei, Daniel, cu ocazia acestui special eveniment! Postarea facuta de cantareața, pe internet.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Noi imagini de la atacul sangeros din Padina, in urma caruia un barbat in varsta de 41 de ani a murit. Ce s-a intamplat cand Sorin Anghel a ieșit afara / VIDEO

21:00, 04.03.2024 - Au aparut noi imagini din seara atacului de la Padina, in urma caruia Sorin Anghet, un barbat in varsta de 41 de ani, a murit. Ce s-a intamplat in momentul in care victima a reușit sa iasa din cladire, in parcarea localului.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, s-a desparțit de Sergiu pentru ca ar fi pastrat legatura cu Horia, presupusul iubit din afara competiției? Mesajul cu subințeles al fostului concurent / FOTO

13:50, 11.02.2024 - Madi și Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, s-au numarat printre cuplurile care au fost intens susținute de fani, chiar și atunci cand au aparut controverse. Una dintre situațiile mai dificile prin care au trecut cei doi a fost atunci cand s-a aflat de Horia, barbatul despre care s-a spus ca ar fi iubitul…


Ce parere ai despre aceasta stire?