Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Campaniile de dezinformare si spionaj ale Rusiei au afectat 39 de tari, inclusiv NATO si ONU

Publicat:

Rusia a lansat campanii de dezinformare si de spionaj informatic in ultimii ani care au afectat mai multe sute de persoane si organizatii in 39 de tari, inclusiv NATO si ONU, potrivit unui studiu publicat joi.

Un raport al de la Universitatea din Toronto (Canada) releva existenta - cel putin din 2015 - a unor "campanii de dezinformare si de spionaj informatic care vizeaza sute de tinte guvernamentale, economice, militare si din societatea civila", potrivit principalului sau autor, .

Piratarea informatica a si campania de dezinformare…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harțuirea cibernetica, o problema care ii afecteaza cel mai mult pe copiii noștri

20:35, 01.05.2024 - Harțuirea cibernetica – o situație fara precedent Un nou studiu arata ca numarul de cazuri ale victimelor harțuirii cibernetice a crescut semnificativ. Iar aceasta vizeaza in special copiii de varsta școlara. In Romania, fetele de 13 ani sunt cel mai frecvent afectate de acest fenomen, precizeaza studiul…

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

MAE neaga ca reuniunea FAO a fost mutata de la Chișinau la Roma la solicitarea Moscovei: Propunerea a venit din partea Moldovei

15:40, 10.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe confirma ca cea de-a 34-a ediție a Conferinței FAO pentru Europa va avea loc la Roma, așa cum a declarat, mai devreme, Maria Zaharova, reprezentanta oficiala a Ministerului de Externe rus. Solicitat de UNIMEDIA, MAE a precizat ca, „evenimentul organizat in capitala Italiei…

De ce nu poate fi vazuta Eclipsa totala de Soare de astazi, din Romania. Fenomenul va dura 4 minute si 28 de secunde

14:00, 08.04.2024 - Eclipsa de soare care va avea loc astazi, pe data de 8 aprilie 2024, va incepe deasupra Oceanului Pacific de Sud. Fenomentul va fi total in zone din Mexic, SUA și Canada, respectiv parțiala in Pacific, America de Nord, America Centrala și nordul Atlanticului. Nu poate fi insa observat in Romania și…

Particule de microplastic gasite acolo unde nu ar fi putut fi

01:10, 30.03.2024 - Un studiu recent publicat in revista Science of the Total Environment a dezvaluit prezența microplasticelor in eșantioanele istorice de sol, ceea ce ridica semne de intrebare cu privire la conservarea descoperirilor arheologice. Cercetatorii de la Universitatea din York au descoperit microplastice in…

Nou in știința: Ce determina geniul unei persoane

02:30, 29.03.2024 - In cadrul unui studiu realizat de o echipa internaționala de oameni de știința de la Institutul Max Planck pentru Estetica Empirica (Germania) și de la Universitatea din Toronto (Canada), a fost analizat ADN-ul marelui compozitor Ludwig van Beethoven. Acest studiu a fost realizat pentru a ințelege mai…

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…

Romania a inaugurat unul dintre cele mai moderne centre de cercetare din Europa: cercetatorii studiaza terapii noi anti-cancer

12:20, 15.03.2024 - Un centru de cercetare in bio-economie sustenabila a fost inaugurat, vineri, de Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad, in localitatea Vladimirescu, in urma unui proiect de 7,5 milioane de euro, aici lucrand peste 30 de cercetatori, unii reveniti in tara dupa ce au lucrat in centre importante din Europa,…


Ce parere ai despre aceasta stire?