Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Dragusanu si Anda Adam, in aceeasi rochie! Cui ii sta mai bine? - FOTO

Publicat:

si au gusturi asemanatoare nu doar la barbati, ci si la rochii. Amadoua au probat aceeasi rochie de designer, insa cui ii sta mai bine, decideti voi.


Cand au intrat in atelierul designerului , amandoua au fost atrase de aceeasi rochie cu sclipiri aramii. Sa fie de vina atmosfera de toamna, sau Anda si Bianca sunt mai asemanatoare decat credeau?


Chiar daca designerul avea o sumedenie de creatii frumoase, blonda si roscata au cumparat amandoua, pe loc, aceeasi rochie de seara, aramie, contra sumei de 700 de lei.



Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Cluj care a plecat de acasa doar in rochie și șosete a fost gasita dupa o noapte de cautari. Ea nu a putut explica gestul

17:30, 13.04.2024 - O femeie de 39 de ani din judetul Cluj, care a plecat de acasa spre o zona impadurita, pentru a ajunge la o manastire, a fost cautata aproape toata noaptea de vineri spre sambata, de circa 100 de persoane - politisti, jandarmi, salvamontisti si voluntari. Femeia era imbracata doar cu o rochie si sosete…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Bianca Dragușanu de aproape doua saptamani. A incercat mai multe medicamente, dar fara rezultat: „Nu trece cu nimic”

12:05, 12.03.2024 - Bianca Dragușanu a povestit ca nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce problemele de sanatate i-au dat ceva batai de cap in ultimele zece zile. Blondina a incercat mai multe medicamente, dar spune ca nu a vazut vreo schimbare in bine.

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!

Rochii de seara - de ce trebuie sa ai si tu macar una in garderoba

12:00, 12.02.2024 - Daca esti o femeie care iubeste moda si eleganta, atunci cu siguranta stii cat de importanta este o rochie de seara pentru orice ocazie speciala. Fie ca mergi la o nunta, la un botez, la o petrecere sau la un eveniment de gala, o rochie de seara te va fac

Reacția lui Gheorghe Turda atunci cand a aflat ca Elena Merișoreanu, colega lui de breasla, a apelat la interventiile estetice. Ce crede despre Bianca Dragușanu!

16:40, 11.02.2024 - Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu sunt doi dintrei cei mai apreciati artiști de muzica populara. Ce doi sunt și prieteni, participand de multe ori impreuna la diverse evenimente. Recent, cantareata a dezvaluit ca a apelat la o noua intervenție estetica, iar acum, intrebat despre acest subiect, Turda…


Ce parere ai despre aceasta stire?