Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Avertizare ANM fenomene meteo periculoase! Cod galben de ceață și polei în multe județe

Publicat:

galben de ceața și polei valabila pentru mai multe județe din Romania. ANM a emis luni dimineața mai multe alerte meteo de vreme severa, ce vot fi valabile pana la ora 11.00.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! A fost emis cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara. In ce zone incep ploile

11:20, 09.05.2024 - Ploile continua in Romania in urmatoarele zile. Meteorologii au emis un nou cod galben de vreme rea, valabil pentru mai multe județe din țara. Romanii vor avea parte de multe zile ploioase la jumatatea lunii mai, in aproape toate zonele. Iata ce județe sunt vizate de aceasta data.

Hidrologii, anunț de ultima ora! 17 județe din țara, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate

13:46, 08.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 17 județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ploi si vijelii in zeci de judete din Romania 

10:35, 07.05.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis, cu puțin timp in urma, un cod galben de ploi și vijelii valabil pentru zeci de județe din Romania. Meteorologii anunta precipitatii chiar si de peste 40 de l/mp.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania. Drumarii au intrat deja in actiune, imagini spectaculoase

10:00, 22.04.2024 - Așa cum scriam tot in aceasta dimineața, vremea este radical schimbata, și asistam la o noua avertizare de cod galben de ninsori in 14 judete din Romania, iar drumarii au intrat deja in actiune. Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania. Ninge feeric la munte In afara de cele doua avertizari deja…

Alerta ANM de vreme rea. Cod galben de viscol in mai multe județe din Romania

08:05, 21.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis joi, 21 martie 2024, o alerta de vreme rea. Un cod galben de intensificari de vant și viscol a intrat in vigoare in primele ore ale zilei, vizand mai multe județe din țara. Ceața este, de asemenea, intensa, iar condițiile meteo favorizeaza apariția…

Anunț ANM de ultima ora, pentru mai multe zone din Romania! Cod galben de ceața, 8 județe afectate

07:40, 20.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis miercuri dimineața, 20 martie 2024, o avertizare meteo – cod galben de ceața. Alerta este valabila pana la ora 09:00, in 8 județe din Romania. Ce informații se știu pana la acest moment. ANM anunța cod galben de ceața in 8 județe In zona : Județul…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de fenomene meteo periculoase. Care sunt zonele afectate 

08:41, 16.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase valabila pentru mai multe zone ale țarii. 


Ce parere ai despre aceasta stire?