Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunțul trist al Cătălinei Ponor la Campionatul Mondial de la Montreal

Publicat:

a vorbit presei straine la CM de la Montreal despre viitorul carierei sale. 

La finalul antrenamentului oficial pe podium, gimnasta Catalina Ponor a vorbit cu presa, iar ultima întrebare s-a referit la cât de special este pentru ea de la Montreal: &"As vrea sa spun, n-as vrea sa spun, dar va fi ultimul pentru mine&", a raspuns Ponor.

&"Pentru mine, Montreal a început cu Nadia și se încheie cu mine&", a declarat Ponor reporterilor români prezenți în Canada, scrie gsp.ro.

Contactat de News.ro,…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderii PNL, la evenimentul Europa in fiecare localitate: "Romania trebuie sa profite de fondurile europene. Investim in drumuri, poduri, școli și gradinițe"

15:31, 08.05.2024 - Liderii PNL participa la București la evenimentul care incheie conferințele TNL – Europa in fiecare localitate – organizate incepand cu 9 martie la Cluj și apoi in fiecare regiune de dezvoltare.

Eurosport transmite Campionatul Mondial de Patinaj Artistic saptamana aceasta

19:26, 20.03.2024 - Punctul culminant al sezonului de patinaj artistic, Campionatul Mondial, este la Eurosport 1 in aceasta saptamana, arata un comunicat remis presei. Competiția se desfașoara la Bell Centre din Montreal, Canada, și aduce pe gheața cei mai talentați sportivi pentru cea mai importanta saptamana de patinaj…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Tinerii liberali au dat start campaniei impotriva curentelor extremiste și in favoarea ideilor europene

18:25, 09.03.2024 - Conferința organizata de tineretul liberal a strans la Cluj unele dintre cele mai relevante personalitați de pe scena politica actuala. Primarul Emil Boc, europarlamentarul Siegfried Mureșan, dar și secretarul General al Guvernului, Mircea Abrudean, au luat cuvantul la eveniment.La nivel european cresc…

O gimnasta din Onești pleaca spre Canada pentru a reprezenta Romania in competiția internaționala Gymnix

13:05, 05.03.2024 - Gimnasta oneșteana Daria Tanasa a plecat spre Canada, unde va participa la 30-a ediție a prestigiosului concurs internațional Gymnix, care va avea loc intre 6 și 10 martie, in Montreal. Adelina Ionescu din cadrul BOPJ Dinamo, Bianca Dinu de la CNOPJ Deva, Daria Tanasa reprezentand CNOPJ Onești și Anamaria…

A murit Vasile Diba, primul campion olimpic si mondial roman la kaiac

17:25, 20.02.2024 - A murit Vasile Diba, primul campion olimpic si mondial roman la kaiac. Legenda sportului romanesc a decedat, marți, la varsta de 69 de ani. Anunțul morții lui Vasile Diba a fost facut de catre Clubul Sportiv Dinamo. „Astazi, sportul romanesc a mai pierdut un mare campion! Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti…

Noi victorii reusite de echipele Romaniei la Mondialele din Coreea de Sud

16:20, 18.02.2024 - Selectionatele Romaniei au obtinut noi victorii, duminica, la Campionatele Mondiale de tenis de masa pe echipe de la Busan (Coreea de Sud), potrivit Agerpres. La feminin, in Grupa a 7-a, Romania bifat a treia victorie in tot atatea meciuri, 3-1 cu Singapore, dupa 3-0 cu Suedia si 3-0 cu Canada.Bernadette…


Ce parere ai despre aceasta stire?