Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Anunţ exploziv făcut de Dan Capatos! Ea e noua colegă a Danielei Crudu

Publicat:

Anunt exploziv facut de chiar de ziua lui! Îndragitul prezentator le-a dat o veste de zile mari telespectatorilor sai, pe care i-a anuntat ca o blonda iubita de ei revine în echipa emisiunii "Un show pacatos".

a venit, luni seara, în cadrul emisiunii "Un show pacatos" pentru a-i ura fostului ei sef "La multi ani". A vrut sa faca o surpriza, însa ea a fost surprinsa, caci Capatos a anuntat-o ca este reangajata si ca poate reveni pe scaunul de asistenta "pacatoasa".

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Irina Fodor, anunț important pentru jurații emisiunii! Tema jocului pentru amuleta le-a dat batai de cap: „Astazi facem...” / VIDEO

21:10, 08.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 8 aprilie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a adus noi provocari pentru cei patru chefi. Irina Fodor a facut un anunț important pentru jurați! Tema jocului pentru amuleta le-a dat batai de cap acestora! Iata ce trebuie sa faca in aceasta seara!

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

La o zi dupa discursul exploziv al lui Putin, Rusia a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars

18:35, 01.03.2024 - La o zi dupa discursul exploziv al lui Putin, Rusia a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars Armata rusa a anuntat vineri ca a efectuat un test cu o racheta balistica intercontinentala Yars, lansata de la cosmodromul din Plesetk, folosit de obicei pentru lansarea satelitilor…

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express. Concurenții se pregatesc sa mearga pe Drumul Zeilor: „Plecam intr-o noua aventura magnifica”

21:55, 26.02.2024 - Mult a fost, puțin a mai ramas pana cand cele zece echipe de la Asia Express vor porni in aventura vieții lor pe Drumul Zeilor. Cum numele concurenților au fost deja comunicate oficial, și Irina Fodor a facut primele dezvaluiri despre acest sezon.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Tesher și Jason Derulo, pe scena emisiunii. Alexia Țalavutis și Dima Trofim, moment exploziv / VIDEO

22:30, 24.02.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva! a adus o noua transformare pentru concurenți. Alexia Țalavutis și Dima Trofin s-au transformat in Tesher și Jason Derulo. Cei doi au interpretat piesa „Jalebi Baby”.

Dani Oțil, atac la adresa emisiunii „Survivor All Stars”: „Cu atația nebuni…” Ce a spus despre Dan Pavel: „Din cauza ta..”

19:00, 15.02.2024 - Dani Oțil, prezentatorul noului show de la Antena 1, „Power Couple Romania”, a atacat emisiunea „Survivor All Stars”, de la postul concurent. Indragitul prezentator nu prea iși pune lacat la gura cand vine vorba despre parerile sale și reușește sa fie dureros de sincer uneori. Asta a demonstrat-o și…


Ce parere ai despre aceasta stire?