Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACUM. CFR Cluj - ACS Poli Timişoara. Ardelenii întâlnesc ultima clasată în Gruia! Echipele de start!

Publicat:

CFR Cluj are nevoie de o victorie in aceasta seara pe teren propriu cu ultima clasata, ACS . Echipa lui a castigat in ultima etapa in deplasarea de la si are mari sanse sa isi asigure prezenta in play-off-ul Ligii 1.

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Derby feroviar in Gruia

01:50, 05.05.2024 - Echipele CFR Cluj și Rapid București se infrunta, duminica, 5 mai, de la ora 21:30, intr-un meci din etapa a 8-a a Playoff-ului de Liga 1. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singura cota, dupa…

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

CFR Cluj – FCSB 0-1! Golul lui Coman inchide lupta la titlu

18:05, 15.04.2024 - FCSB a invins-o pe CFR Cluj cu 1-0, in Gruia, dupa golul din lovitura libera reușit de Florinel Coman, și s-a distanțat la 13 puncte in fruntea Ligii 1, cu doar șase etape inainte de finalul campionatului. Roș-albaștrii au dominat inceputul de meci din Gruia și puteau deschide scorul in minutul 11,…

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Pleaca Adrian Mutu de la CFR Cluj? Raspunsul „Briliantului”: „Statistica poate sa o vada toata lumea”

08:50, 28.03.2024 - Ardelenii sunt foarte departe de titlu in acest sezon, iar Adrian Mutu ar putea parasi Gruia mai repede decat oricine s-ar fi așteptat. „Briliantul” a vorbit despre plecarea de la echipa din Gruia.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?