Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un preot, găsit spânzurat în curtea casei. Cum va fi înmormântat

Publicat:

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Dolj, , barbatul a lasat un bilet de adio in care spune ca ii pare rau pentru gestul facut. "A fost gasit spanzurat in curtea locuintei. Sambata dimineata, a fost vazut de un cetatean atarnand intr-un nuc si a sunat la 112, a fost anuntata Politia, care a constatat decesul. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Bechet si s-a deschis dosar penal in baza articolul (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Descoperire șocanta in Baia Mare: Cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani gasit intr-un apartament

21:15, 23.04.2024 - Descoperire șocanta in Baia Mare: Cadavrul unui barbat in varsta de 51 de ani gasit intr-un apartament Profita acum : Oferta de nerefuzat Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile…

Cadavrul gasit pe un camp din Dambovita este al unui femei. Trupul, mutilat si infasurat in plastic

08:16, 07.04.2024 - Polițiștii au anunțat sambata seara ca trupul gasit in zona satului Olteni, la iesirea de pe autostrada A1, aparține unei femei. Cadavrul se afla in stare avansata de descompunere, iar anchetatorii așteapta rezultatele ADN pentru a stabili identitatea femeii.Va avertizam ca urmeaza informații care va…

Un copil de 2 ani din Arad a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei

19:00, 20.03.2024 - Tragedie intr-un sat din județul Arad. Un copil de 2 ani a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din gospodaria familiei. Parinții au fost cei care l-au gasit pe micuț și au sunat, de urgența, la 112. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat, scrie news.ro.

Un barbat, gasit strangulat in curtea casei, la Singera: Poliția a inițiat o ancheta

16:06, 20.03.2024 - Un barbat de 64 de ani din Singera a fost gasit strangulat in curtea casei in care locuia. Cazul a avut loc pe data de 19 martie. Potrivit informațiilor oferite de medicii legiști in urma examinarii cadavrului, semne de moarte violenta nu au fost depistate.

Procuror cercetat in calitate de suspect pentru infractiuni de coruptie

11:15, 15.03.2024 - In Romania reala corupția este peste tot, inclusiv poate acolo unde nu te-ai aștepta. Dar și ei sunt oameni și au nevoi, nu? Ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Judetean Anticoruptie Dolj, sub coordonarea si la delegarea procurorilor din cadrul Parchetulului…

Un barbat din Iași l-a omorat pe iubitul fostei sale prietene, apoi s-a spanzurat

11:05, 28.02.2024 - Tragedie la Iași, in noaptea de marți spre miercuri, cand un barbat a gasit-o pe fosta iubita cu un alt barbat și l-a injunghiat pe acesta cu un cuțit, apoi și-a luat viața, a relatat Buna Ziua Iași.„In noaptea de 28 februarie a.c., Secția nr. 10 Poliție Rurala Ruginoasa a fost sesizata prin apel 112…

Mama care și-a aruncat copilul nou-nascut in deșeurile de la Pata Rat, de negasit. Apelul Poliției pentru sprijinirea anchetei.

11:05, 20.02.2024 - Atenție! Informații cu puternic impact emotional. Poliția face apel catre populație pentru identificarea femeii care și-a aruncat bebelușul la gunoi. Cadavrul nou-nascutului a fost gasit printre deșeurile de la Pata Rat.


Ce parere ai despre aceasta stire?