Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Constanța a făcut amor cu fiica sa, apoi și-a violat nepoata de 13 ani. Adolescenta a mers la Poliție: "Îmi este frică să mai stau acasă"

Publicat:

Un barbat din județul Constanța și-a violat nepoata de doar 13 ani, asta dupa ce facuse amor in repetate randuri cu fiica sa. Mama fetei știa ca bunicul iși batjocorește nepoata și ii promisese fetei ca merge la Poliție. Dezvaluirile terifiante au ieșit la iveala dupa ce copila de 13 ani și-a facut curaj și, doborata de gandul ca oricand scena violului s-ar putea repeta, a mers și a cerut ajutor. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Craiova, arestat dupa ce a incalcat un ordin de protecție. A fost acasa la fosta lui soție și a batut-o

11:05, 28.04.2024 - Un barbat de 45 de ani din Craiova a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a incalcat ordinul de protectie care fusese emis pentru ca isi agresase fosta sotie, transmite News.ro. Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj au anuntat ca politistii au fost sesizati in noaptea de vineri…

Un barbat din satul Plopi a lasat un bilet de adio, prin care a anunțat ca vrea sa se sinucida și a disparut de acasa. Polițiștii și consatenii il cauta prin imprejurimi!

20:10, 06.04.2024 - TULBURATOR… Un barbat din satul Plopi, comuna Bunești Averești este cautat in aceste momente de Poliție și de consateni, dupa ce un nepot a gasit in casa lui un bilet de adio prin care omul anunța ca vrea sa iși ia viața. A scris ca ar dori sa se spanzure. S-a dat imediat alarma, s-a […] Articolul Un…

Romanca despre care s-a spus ca a rapit o fetița din Serbia și a fost filmata cu ea in Viena s-a dus la Poliție: „In imagini sunt eu cu fiica mea”

10:30, 04.04.2024 - Pe baza unui videoclip inregistrat de un sarb care locuiește la Viena, cautarea a doua femei din Romania și a unei fetițe de 2 ani care a disparut din Bor, Serbia, Danka Ilic, a avut loc zile intregi in toata Austria. Dar misterul, scrie publicația austriaca Kosmo, a fost rezolvat: femeile din videoclip…

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.


Ce parere ai despre aceasta stire?