Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Consumul a trei porţii de peşte pe săptămână reduce riscul de cancer colorectal

Publicat:

Persoanele care consuma peste cu regularitate prezinta un risc de a dezvolta cancer colorectal cu 12- mai mic decat cei care consuma mai putin de o portie pe saptamana, sustin expertii. Concluziile studiului se refera la toate tipurile de peste, iar persoanele care consuma doar portii mici de peste gras pot de asemenea sa minimalizeze riscul de cancer colorectal cu 10-. Studiul, realizat de o echipa din care au facut parte si experti de la si (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Efectele mancarurilor ultraprocesate, pe o perioada de 30 de ani. Alimentele care cresc riscul de deces prematur

12:25, 09.05.2024 - Consumul mare de alimente ultraprocesate este legat de un risc ușor mai mare de deces prematur. Concluzia aparține oamenilor de știința americani, in urma unui studiu realizat pe o perioada de 30 de ani și publicat in The BMJ.

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

CONSUMUL DE SOIA Soia este un aliment foarte nutritiv și se poate consuma in mai multe moduri

15:40, 05.04.2024 - Soia conține numeroase substanțe fitochimice benefice pentru sanatatea noastra. Este considerata a fi anticancerigena și antioxidanta și utila pentru ca scade nivelul de colesterol și crește nivelul de energie. The post CONSUMUL DE SOIA Soia este un aliment foarte nutritiv și se poate consuma in mai…

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

„Epidemia” de cancer la persoanele tinere. Diagnosticul lui Kate Middleton a scos la lumina o tendința alarmanta: „Nu este deloc rar”

14:50, 26.03.2024 - Oamenii de știința se straduiesc sa afle cauza unei „epidemii” misterioase de cancer care lovește in randul persoanelor de sub 50 de ani. Diagnosticul este tot mai raspandit și in randul celebritaților, unul dintre cele mai mediatizate cazuri recente fiind cel al Prințesei de Wales.

CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul de cancer

10:50, 07.03.2024 - Descoperirile subliniaza importanța investigarii oricarei scaderi neașteptate in greutate și a menținerii unui stil de viața sanatos pentru prevenirea bolilor și imbunatațirea calitații vieții. The post CONCLUZIILE UNUI STUDIU RECENT Legatura neașteptata intre pierderea rapida in greutate și riscul…

Numarul de pași pe care trebuie sa il faci pe zi pentru a reduce riscul de deces prematur

11:06, 06.03.2024 - Fiecare pas pe care il faci in plus peste pragul de 2.200 de pași pe zi reduce riscul de deces prematur, arata un nou studiu. Dar, cel mai mic risc de moarte timpurie il au cei care fac intre 9.500 și 10.000 de pași zilnic.


Ce parere ai despre aceasta stire?