Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șapte morți, sute de răniţi, n confruntări ntre protestatari palestinieni şi militarii israelieni

Publicat:

​Cel putin șapte palestinieni au fost uciși, iar sute au fost raniti in confruntari cu armata israeliana produse vineri, in timpul protestelor saptamanale de la frontiera cu Israelul, informeaza site-ul agenției Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Tancuri israeliene intrand in Rafah

14:50, 10.05.2024 - Tancuri israeliene au ocupat vineri principalul drum care desparte jumatatile estica si vestica ale Rafah, incercuind practic intreaga parte estica a orasului din sudul Fasiei Gaza, relateaza Reuters, preluata de Agerpres. Locuitorii au relatat despre explozii si focuri de arma aproape permanente in…

Semn clar de la Armata israeliana

11:05, 06.05.2024 - Armata israeliana a facut apel luni la palestinienii din zonele estice ale Rafah sa se mute intr-o „zona umanitara” din apropiere, in ceea ce pare a fi inceputul unei evacuari a civililor inainte de o operatiune la sol in orasul din sudul Fasiei Gaza, relateaza Reuters si AFP. Potrivit unui comunicat…

Netanyahu: Israelul nu poate accepta cererile Hamas de a inceta razboiul din Gaza

15:35, 05.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a respins vehement duminica solicitarea Hamas de incetare a razboiului din Gaza in schimbul eliberarii ostaticilor, afirmand ca asta ar menține gruparea islamista palestiniana la putere, care va reprezenta o amenințare pentru Israel, relateaza Reuters.Netanyahu…

Atac rusesc asupra Harkovului. Șase morți și 10 raniți

09:31, 06.04.2024 - Un atac rusesc asupra orașului Harkov, al doilea oraș ca marime din Ucraina, a ucis șase civili și a ranit 10 persoane sambata dimineața, au declarat oficiali regionali, citați de Reuters.

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.

Agenția ONU pentru refugiații palestinieni acuza Israelul ca ii interzice sa ajute Gaza cu alimente: "Un alt cui in sicriu"

12:10, 25.03.2024 - Agentia ONU pentru refugiatii palestinieni (UNRWA) a acuzat ca Israelul i-a interzis oficial sa livreze ajutor alimentar in nordul Fasiei Gaza și ca neaga șansa la supraviețuire a oamenilor infometați. In replica, Israelul acuza agenția ca renunțase de mult sa trimita ajutoare.

Scene apocaliptice in Gaza! Israelul, acuzat ca a ucis, dintr-un foc, peste 100 de palestinieni: Tel Avivul respinge acuzațiile (VIDEO)

16:15, 29.02.2024 - Autoritatile sanitare din Gaza au declarat joi ca tirurile israeliene asupra unor persoane care asteptau ajutoare in apropierea orasului Gaza au ucis 104 palestinieni si au ranit 280, un spital afirmand ca a primit 10 cadavre si zeci de pacienti raniti, relateaza Reuters, informeaza News.ro. Cum ar…

Cel putin trei morti si 12 raniti in bombardamente ale fortelor ruse in apropiere de Donetk

09:50, 14.02.2024 - Trei persoane, printre care un copil, au fost ucise si 12 ranite in noaptea de marti spre miercuri in timpul bombardamentelor fortelor ruse asupra orasului ucrainean Selidov, situat in apropiere de Donetk, au anuntat autoritatile locale, transmit AFP si Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?