Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reţeta zilei: Piept de raţă la cuptor cu varză acră

Publicat:

Pentru inceput se pune carnea de rata intr-un bait obtinut din iaurt, mustar, sare, otet si usturoi.

Se cresteaza carnea din loc in loc ca sa intre bine aromele si sa se faca mai repede. Se lasa asa sa se odineasca, cam 12 ore, apoi se scurge bine de bait si se pune in cuptor sa se rumeneasca.

Continuarea pe AntenaSatelor.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Friptura de miel la cuptor cu arome mediteraneene. Reteta pas cu pas

17:55, 03.05.2024 - Va invitam sa descoperiti secretul unei fripturi de miel la cuptor cu arome mediteraneene, care va cuceri instant toate simturile.Asadar, pregateste te sa fii rasfatat de gustul inconfundabil al acestei delicatese si sa te bucuri de o experienta culinara de neuitat Iata reteta: Ingrediente: 1,5 kg carne…

Rețeta de mici ca la Dedulești, Dealul Negru, spusa chiar de un fost gratargiu:"Este cel mai important secret"

11:30, 27.04.2024 -   "Reteta de mici (ca la Dedulesti): Un kilogram de carne tocata de porc, 250 grame de seu de oaie. O lingurita mica de bicarbonat, 10 catei de usturoi bine tocati sau presati, ienibahar si cimbru pisat, piper, cateva linguri de zeama de carne, sare dupa gust. Se toaca de carnea de 2 ori prin masina…

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Reteta perfecta de pulpa de miel pentru Paste. Oamenii de stiinta au aflat cat trebuie sa stea ‘la odihnit’ dupa ce e scoasa din cuptor

22:25, 29.03.2024 - Masa de Paște este unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului, iar friptura frageda și aromata de miel ocupa de necontestat loc de cinste. Insa, obținerea acelui miel perfect gatit, cu interiorul roz și suculent, poate fi o adevarata provocare. Dar nu va ingrijorați! Experții culinari…

Iata 3 rețete simple cu somon pe care trebuie sa le incerci neaparat!

11:30, 28.03.2024 - Cu o aroma delicata și o textura ușor frageda, somonul este o alegere populara in bucataria moderna, fiind prezent in numeroase rețete, care mai de care mai gustoase. Daca te afli in cautarea unor idei noi și simple pentru a-ți incanta papilele gustative, dar nu prea te pricepi la gatit, nu-ți face…

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Plachia de pește, rețeta rapida și delicioasa. Ce condimente pui ca sa iasa gustoasa, cat o ții la cuptor

18:45, 13.02.2024 - Poți folosi pastrav, crap, macrou sau chiar somon, iar rezultatul va fi intodeauna senzațional. Plachia de pește iese delicioasa folosind cateva ingrediente care dau savoare preparatului. Mai mult decat atat, se gatește rapid.


Ce parere ai despre aceasta stire?