Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt rețete ingenioase pentru un mic-dejun sănătos, gustos și ușor de preparat

Publicat:

Un mic-dejun echilibrat stimuleaza creierul și pastreaza senzația de sațietate mult timp, așa ca scad șansele de a fi tentați sa încercați produse fast-food sau dulciuri.

Cea mai importanta masa a zilei, micul dejun, trebuie diversificata pentru a nu deveni plictisitoare. Iar asta este valabil la toate vârstele. ,,Cine nu sare peste micul dejun, are șanse mai mici sa se îngrașe de-a lungul vieții, are performanțe fizice și psihice mai bune, ba chiar copiii rezolva mai bine probleme de matematica. Daca nu mâncam dimineața, este probabil ca în jurul orelor…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Metoda naturala a bunicilor: Cu ce stropim plantele pentru a le feri de daunatori

23:01, 24.04.2024 - Ce este apa cu cenușaApa cu cenușa reprezinta o metoda de fertilizare folosita de generații, recunoscuta pentru eficacitatea sa in imbogațirea solului cu minerale esențiale precum potasiu, fosfor și calciu. Acest amestec simplu, dar puternic, ajuta la fortificarea plantelor impotriva bolilor și daunatorilor.Cum…

Drob de pui cu ciuperci, o delicatesa ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paște. Rețeta, pas cu pas

10:51, 11.04.2024 - Iata ce ingrediente sunt necesare pentru aceasta rețetaPentru aceasta rețeta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:- 1 kg ficat de pui- 50 de grame de ciuperci- 3-4 linguri de ulei- 500 g piept de pui- 3 legaturi de ceapa verde- 1 legatura de usturoi verde- 1 legatura mare de marar- 3 oua- Sare- Piper-…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

18:30, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cum se prepara cea mai gustoasa fasole cu ciolan. Ingredientul secret care ii da un plus de savoare

14:15, 02.04.2024 - Cea mai gustoasa fasole cu ciolanFasolea cu ciolan reprezinta unul dintre acele preparate autentice care imbina savoarea tradiționala cu simplitatea bucatariei romanești. Chiar daca de multe ori o mancam la evenimente importante precum Ziua Naționala, fasolea cu ciolan este buna de servit oricand. Totuși,…

Cum ții la distanța pofta de dulce? Iata 5 gustari sanatoase care inlocuiesc dulciurile

18:21, 18.03.2024 - Pofta de dulce poate fi o provocare pentru mulți dintre noi, mai ales atunci cand ne straduim sa menținem o alimentație sanatoasa și echilibrata. Cu toate acestea, exista numeroase gustari sanatoase și delicioase care pot satisface aceasta pofta, fara a compromite obiectivele noastre de sanatate. In…

Turte cu branza și marar: un deliciu al copilariei, la tine in farfurie. Se prepara rapid și este potrivit pentru intreaga familie

13:30, 06.03.2024 - Ingrediente pentru turta rapida- 500 g faina- 250 ml apa calduța- 100 de grame de branza rasa- 1/2 lingurița zahar- 25 g drojdie proaspata- 50 ml ulei- 1 lingurița sare- mararCum se preparaIntr-un bol generos, adaugați faina și formați o adancitura in mijlocul ei. Intr-un alt recipient, dizolvați drojdia…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Rețeta de weekend. Negresa cu banane, prajitura pe care vei ajunge sa o iubești. Se prepara rapid și este extrem de gustoasa

07:35, 10.02.2024 - Ingrediente- 3 banane coapte, zdrobite- 125 ml unt topit- 1 cana (200 g) zahar- 2 oua- 1 lingurița extract de vanilie- 180 g de faina1/2 cana (50 g) cacao- 1 lingurița praf de copt- 1/2 lingurița bicarbonat de sodiu- 1/4 lingurița sare- 240 ml de lapteMod de pregatire- Incalziți cuptorul la 180°C și…


Ce parere ai despre aceasta stire?