Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Ciobanu, declaraţie şocantă despre moartea Didinei Dolănescu!

Publicat:

s-a stins din viata in aceasta dimineata, dupa chin indelungat, la varsta de o suta doi ani. a aflat despre decesul fostei soacre de la Spynews.ro, iar reactia a fost socanta, dovedind ca, in fapt, nu sufera prea mult dupa fosta ei soacra!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Lasconi, declarație șocanta: Niciun om normal la cap nu cred ca și-ar dori sa fie primar cinstit

16:21, 08.03.2024 - "Ca sa faca lucruri, niciun om normal la cap nu cred ca si-ar dori sa fie primar cinstit. Intr-o cumunitate mica sau mare, resporsabilitatea este mare, e pe viata, nu doar pe mandat. Nu esti platit pe masura eforturilor pe care le faci. Mi se pare o onoare sa lucrezi pentru oameni, asta am facut toata…

Elena Lasconi, declarație șocanta: Niciun om normal la cap nu cred ca și-ar dori sa fie primar cinstit

10:20, 08.03.2024 - "Ca sa faca lucruri, niciun om normal la cap nu cred ca si-ar dori sa fie primar cinstit. Intr-o cumunitate mica sau mare, resporsabilitatea este mare, e pe viata, nu doar pe mandat. Nu esti platit pe masura eforturilor pe care le faci. Mi se pare o onoare sa lucrezi pentru oameni, asta am facut toata…

Declarație șocanta a tanarului care și-a ucis mama afacerista: Ce a declarat ucigașul

18:05, 02.03.2024 - Declarație șocanta a tanarului care și-a ucis mama afacerista: Ce a declarat ucigașul Tanarul din Drobeta Turnu Severin care și-a ucis mama a fost adus cu mascații la audieri și a șocat pe toata lumea cand a declarat ca nu-și regreta fapta.Un barbat din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți,…

Criminalul din Gradina Botanica, declarație șocanta in instanța. Sora victimei: „Nu-i place sa vada oameni fericiți“

14:45, 29.02.2024 - Mario Alexandru Fojica, elevul de la Liceul Militar din Craiova, care a ucis-o pe Melis Mihaela Lungu și l-a ranit grav pe Emanuel Badica, a fost audiat de magistrați. „Era indiferent, nu parea deloc afectat“, spun martorii din sala.

Criminalul din Craiova, care a ucis-o pe Melisa la Gradina Botanica, declarație șocanta! Magistrații au ramas uimiți: „A spus ca nu suporta...”

12:45, 29.02.2024 - In cadrul procesului criminalului din Craiova, acuzat de uciderea Melisei in Gradina Botanica, s-a produs un moment șocant in sala de judecata. Adolescentul inculpat a facut o declarație care a provocat un val de uimire printre magistrați și oamenii prezenți.

Catinca Roman, prima declarație dupa moartea mamei sale. Cum va fi inmormantata Mioara Roman și cine se va ocupa de tot

15:10, 23.02.2024 - Catinca Roman a facut primele declarații, dupa ce Mioara Roman, mama ei, a murit la 83 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman s-a stins din viața, noaptea trecuta, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni.

Știrile Antena Stars. Singura declarație a lui Petre Roman, dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Cum a primit vestea: ”Imi pare foarte rau” / VIDEO

14:11, 23.02.2024 - Petre Roman a reacționat, in exclusivitate, dupa moartea Mioarei Roman! Vestea tragica a adus multa suferința in sufletul tuturor celor care au cunoscut-o, inclusiv al fostului ei soț! La cateva ore dupa ce a aflat ca Mioara Roman s-a stins din viața, Petre Roman a facut singura declarație despre tragedie!


Ce parere ai despre aceasta stire?