Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luptă pe viață și pe moarte în Colorado - Un om a ucis o pumă cu mâinile goale

Publicat:

Un specialist in curse montane, "trail runner", a ucis cu mana goala o puma care l-a atacat intr-un parc in statul Colorado, au anuntat autoritatile locale, relateaza AFP preluata de news.ro.

Barbatul, care nu a fost identificat, a suferit rani grave, insa nu mortale, si a fost spitalizat in urma atacului, luni, a precizat intr-un comunicat Serviciul parcurilor si faunei (CPW) din Colorado, un stat situat in vestul .

Potrivit CPW, barbatul alerga singur pe un munte din lantul  cand, spune el, a ”auzit ceva in urma sa pe pista si a fost atacat de o puma…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion de lupta s-a prabușit in Rusia dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean: Imagini cu aeronava cuprinsa de flacari

11:20, 19.04.2024 - Un avion de lupta rusesc s-a prabușit, vineri dimineața, in regiunea sudica Stavropol din Rusia, dupa ce a atacat cu rachete teritoriul ucrainean. Imagini cu aparatul de zbor in flacari și in cadere libera au fost publicate pe rețelele sociale, scrie digi24.ro .

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Portarul de la "U" Cluj, in lupta pentru play-off: "Aici e pe viata si pe moarte"

08:50, 07.03.2024 - Runda cu numarul 30 programeaza duelurile decisive pentru calificarea in play-off-ul Superligii. In programul ultimei etape din sezonul regulat, Universitatea Cluj joaca de la ora 20:00, pe terenul celor de la Voluntari. 

Donald Trump poate candida la alegerile prezidențiale, a hotarat Curtea Suprema a Statelor Unite

17:20, 04.03.2024 - Curtea Suprema a Statelor Unite tocmai a anulat decizia statului Colorado de a-i interzice lui Donald Trump sa participe la alegerile preliminare, transmite BBC. In decembrie, instanța suprema din Colorado l-a eliminat pe fostul președinte de pe buletinul de vot, invocand interdicția prevazuta de cel…

Nick Radoi, despre lupta sa cu nemilosul cancer: „Viața mea s-a schimbat radical. Nu am cum sa mai fiu cum am fost”

15:31, 21.02.2024 - Nick Radoi, milionarul roman stabilit in America, a vorbit despre cum i s-a schimbat viata dupa ce a fost diagnosticat cu cancer si a petrecut șase luni in spitale, in America și in Mexic, unde a fost operat de mai multe ori.

Trairile unui profesor renumit la UPU Timișoara: „Imaginea realitații crude acolo o ai! Ultima halta dintre viața și moarte”

18:45, 14.02.2024 - Profesorul Vasile Popovici, fostul ambasador al Romaniei in Maroc și Portugalia, una dintre vocile puternice ale societații civile din Timișoara, a avut ocazia sa vada personal ce se intampla la Serviciul de Urgența al Spitalului Județean.


Ce parere ai despre aceasta stire?