Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iohannis, asteptat la comemorarea eroilor din Targu-Jiu

Publicat:

Eroii romani vor fi comemorați la cu ocazia implinirii a 100 de ani de la intrarea Romaniei in . Astfel, pe 28 octombrie, autoritatile locale si judetene ii vor comemora pe cei care s-au jertfit pe Jiu pentru apararea pozițiilor romanești, comemorare la care va fi invitat si presedintele Romaniei, . , asteptat la comemorarea eroilor din Targu-Jiu apare prima data in Acces TV .

Citeste articolul mai departe pe accestv.ro…  

Sursa articol: accestv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Pacuraru, fața in fața cu președintele Iohannis. Singurul jurnalist roman cu acces la cele mai pazite secrete

12:05, 08.05.2024 - Klaus Iohannis s-a intalnit cu președintele american Joe Biden la Casa Alba. In cadrul intalnirii cei doi au dezbatut mai multe subiecte, insa cea mai importata discuție a fost despre candidatura la șefia NATO a lui Iohannis.Ana Maria Pacuraru se afla la Washington unde urmarește indeaproape evenimentele.…

Lovitura pentru Iohannis: Inca o țara e de așteptat sa-l susțina pe Mark Rutte la șefia NATO (surse Reuters)

16:36, 29.04.2024 - Lovitura pentru Iohannis: Inca o țara e de așteptat sa-l susțina pe Mark Rutte la șefia NATO (surse Reuters)Turcia le-a transmis aliatilor ca va sustine candidatura premierului olandez Mark Rutte pentru a fi urmatorul secretar general al NATO, a declarat luni un oficial turc citat de Reuters, un pas…

CCR amana sesizarea pe modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri

14:40, 10.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei a amanat, miercuri, pentru 28 mai, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei din 1989.

Legea recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii ce au contribuit la victoria Revolutiei din 1989, pe masa CCR

06:25, 10.04.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa dezbata miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu modificarea Legii recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei din 1989.

George Simion este așteptat duminica in Targu-Jiu, la Anna Summer Events

23:15, 22.03.2024 - Duminica, 24 martie, George Simion și Marius Lulea o sa vina la Targu-Jiu, pentru a lansa candidații AUR la primariile din Gorj și CJ. Evenimentul o sa inceapa la ora… Articolul George Simion este așteptat duminica in Targu-Jiu, la Anna Summer Events apare prima data in Stiri Gorj .

Rampe și trotuare impracticabile pentru infirmi. Reședința de județ care ignora nevoile celor cu dizabilitați VIDEO

16:45, 20.03.2024 - Cea mai mare parte a rampelor de acces in cladirile din municipiul Targu Jiu sunt impracticabile. Persoanele aflate in scaun rulant nu pot sa le utilizeze și, astfel, nu au acces la o serie de servicii, deși legea ii obliga pe deținatorii spațiilor sa le ofere aceasta facilitate.

Consiliul Judetean Constanta a achitat circa 100 de euro pentru coroana depusa in memoria eroilor de la Gura Dobrogei. De unde a cumparat-o (DOCUMENTE)

17:16, 15.03.2024 - Ceremonialul organizat pentru comemorarea erorilor din accidentul aviatic de la Gura Dobrogei a avut loc la data de 2 martie 2024, la implinirea a doi ani de la tragedia care a indoliat Constanta si intreaga tara.Consiliul Judetean Constanta a achizitionat de la Ioma Flowers SRL, prin cumparare directa,…

Imnul național va fi tiparit pe biletele de acces la evenimente. Sociolog: „Legea asta e ca patrunjelul in ciorba, nu ajuta, dar nici rau nu face”

06:05, 06.03.2024 - Legea care ii obliga pe organizatorii de evenimente sa tipareasca pe bilete Imnul Național al Romaniei, pentru ca toți participanții sa il intoneze corect, a fost promulgata de președintele Klaus Iohannis. Sociologii insa nu sunt siguri ca romanii vor invața astfel imnul sau ca vor fi mai patrioți.


Ce parere ai despre aceasta stire?