Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ghimpu: Binomul Plahotniuc-Dodon vrea demisia lui Chirtoacă prin referendum: Decizia de organizare a plebiscitului ar putea fi luată astăzi la ședința CMC

Publicat:

Președintele Igor Dodon și liderul partidului PD doresc ca primarul suspendat sa fie demis din funcție prin referendum, iar decizia de organizare a plebiscitului urmeaza sa fie luata astazi in cadrul ședinței al Consiliului Municipal Chișinau. La aceste concluzii a ajuns președintele formațiunii PL, .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Primarul de Stauceni retrage propunerea de organizare a unui referendum

15:20, 20.03.2024 - Primarul comunei Stauceni, Alexandru Vornicu, anunța despre retragerea propunerii de inițiere a unui referendum privind schimbarea statutului localitații din sat in oraș. Un document in acest sens a fost expediat in adresa Comisiei Electorale Centrale. Potrivit edilului, autoritațile locale au fost…

Iordanov nu a fost la ședința de Guvern de astazi: „Decizia de demisie a fost luata de PAS cu Dorin Recean și este una politica”

16:10, 13.03.2024 - Iordanca-Rodica Iordanov a venit cu o reacție, dupa demisia de la Ministerul Mediului. „Este o decizie politica pe care a luat-o partidul cu domnul Recean impreuna și cu asta mergem inainte”, a declarat Iordanov pentru AGORA . La scurt timp, fosta ministra a venit cu un mesaj și pe pagina sa de facebook.

(live/update) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

10:10, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

(live) CSP, in ședința: Munteanu, suparat, a cerut demisia lui Demciucin

09:45, 04.03.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor s-a intrunit astazi in ședința. Pe ordinea de zi sunt patru subiecte, printre care și proba de interviu in cadrul concursului pentru selectarea inspectorilor in Inspecția procurorilor.

Se infiinteaza Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati Ovidiu. Proiectul, pe ordinea de zi a CJ Constanta (DOCUMENT)

10:50, 20.02.2024 - Proiectul de hotarare privind infiintarea serviciului social cu cazare "Centrul de Abilitare si Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilitati Ovidiu", precum si aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare, a fost inclus pe ordinea de zi a sedintei Consiliul Judetean Constanta. Sedinta…

Liderii coalitiei isi dau ultimatumuri inainte de sedinta decisiva. Marcel Ciolacu ameninta cu demisia

14:20, 15.02.2024 - Liderii coalitiei de guvernare isi dau ultimatumuri inainte de sedinta decisiva de vineri, atunci cand au loc ultimele negocieri cu privire la comasarea alegerilor, la calendarul alegerilor, dar si cu privire la sustinerea candidatilor.

(live) Parlamentul, in ședința: Demisia unui deputat PAS pe ordinea de zi

10:05, 15.02.2024 - Deputații se intrunesc astazi, 15 februarie, intr-o noua ședința la Parlament. Pe ordinea de zi sunt incluse 23 de proiecte, printre care și proiectul de hotarare privind demisia unui deputat PAS.

Cearta ca la ușa cortului la Ședința CMC. Un consilier PAS a dat o lecție de psihodrama

13:50, 09.02.2024 - Ședința de ieri a Consiliului Municipal Chișinau a fost transformata intr-o adevarata lecție de psihodrama. Consiliera PAS, Zinaida Popa, a spus pas regulilor scrise și a transformat ședința intr-un adevarat spectacol. Pe parcursul ședinței aceasta a insistat pe unele modificari ale agendei ședinței.…


Ce parere ai despre aceasta stire?