Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gest şocant făcut de Şerban Huidu, în drum spre multe, la 5 ani de la accidentul în care au murit 3 oameni

Publicat:

a cedat nervos în drum spre munte si a rabufnit în mod public, spre stupoarea celor care nu au uitat nici acum tragedia rutiera provocata de "cârcotas", în urma careia au murit 3 oameni.

Grabit si iritat de mersul bara la bara, a scris pe un site de socializare un mesaj care s-a lasat cu multe critici.

"2 ore pentru mai putin de 20 de kilometri. Romania sufocata. Fara autostrazi ca traficul nu are nevoie de ele. Asa zicea unul Basescu prin 96. Coada nu e de 10 km. Ci de 20 cu usurinta", a scris Huidu…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in prima zi de Paște: Doi oameni au murit, din cauza unui șofer cu permisul suspendat

14:55, 05.05.2024 - Doua persoane au murit duminica dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat.Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, in județul Braila.

Doliu in Romania: unul dintre cei mai mari oameni de afaceri a murit, dupa o boala incurabila

09:10, 03.05.2024 - Alex Alexandrov, om de afaceri renumit din Iași și fostul patron al companiei de construcții Alex, cea mai veche din Iași, a incetat din viața.Cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative in domeniul construcțiilor din anii ’90, Alex Alexandrov a murit dupa o lunga lupta cu o boala incurabila, potrivit…

Accident rutier cumplit, in Joia Mare. Doi oameni au murit, in Argeș

16:50, 02.05.2024 - Un accident rutier cu urmari cumplite s-a produs, joi, in județul Argeș. Echipajele de prim-ajutor au intervenit de urgența la locul nenorocirii, dar, din pacate, doi oameni nu au putut fi salvați. Accidentul rutier cu urmari grave a avut loc joi, pe DN 65A, in comuna Caldararu, din județul Argeș. Doua…

Fosta iubita a lui Madalin, tanarul mort in accidentul din Olt, a fost la mormantul lui. Ce mesaj a scris Narcisa pe coroana / FOTO

00:20, 25.04.2024 - Au trecut deja cateva saptamani de cand Madalin a murit in accidentul din Olt. Familia tanarului nu iși poate reveni din șoc. Prin momente grele trece și Narcisa, fosta lui iubita, tanara din cauza careia s-a spus inițial ca ar fi murit. Se pare ca adolescenta vrea sa ii pastreze vie amintirea lui Madalin.

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

Caz șocant! O romanca a murit, dupa ce a facut un RMN! Acuzații grave impotriva medicilor

15:06, 19.04.2024 - O femeie de 54 de ani, originara din Romania, a murit in urma unei proceduri de rezonanța magnetica (RMN) la o clinica privata din Italia. O ancheta a fost inițiata pentru a elucida circumstanțele acestui deces cutremurator, iar suspiciunile cad acum asupra medicilor implicați.

Furtuna Nelson face dezastru in Europa. Patru oameni au murit in ultimele ore. Ce șanse sunt sa afecteze Romania

22:10, 29.03.2024 - Furtuna Nelson a aparut in Europa și face dezastru intr-o mulțime de locuri. Pana in acest moment, patru oameni au murit, dupa ce s-au inecat in valurile uriașe. Autoritațile se așteapta ca numarul victimelor sa creasca. Iata ce șanse sunt sa vina și in Romania.

A murit realizatoarea de televiziune Florentina Satmari, una dintre marile doamne care au scris file in istoria emisiunilor muzicale din Romania

10:16, 16.02.2024 - Realizatoarea de televiziune Florentina Satmari, o iubitoare a folclorului romanesc si una dintre marile doamne care au scris file in istoria emisiunilor muzicale din Romania s-a stins din viata, joi, potrivit unui anunț publicat de televiziunea publica.


Ce parere ai despre aceasta stire?