Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fanii nu s-au asteptat sa o vada asa. Ariana Grande, cu par scurt si breton. Transformarea spectaculoasa a artistei

Publicat:

Cand vine vorba despre look-ul ei, e destul de conservatoare. Vedeta nu a apelat pana acum la nicio schimbare spectaculoasa de look. De aceea, fanii au fost uimiti sa vada una dintre cele mai recente imagini publicate de ea pe Instagram.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata Simona Gherghe in anul 2002, la primul ei jurnal de știri. Fanii au ramas impresionați: „Anii nu au trecut peste dumneavoastra!” / FOTO

13:55, 16.04.2024 - Simona Gherghe a publicat pe rețelele de socializare o imagine din anul 2002, de la primul ei jurnal de știripe care l-a prezentat. Fanii au ramas impresionați cand au vazut aceasta fotografie speciala. Iata cum arata vedeta in urma cu 22 de ani, dar și ce a postat pe Instagram!

Imagini din noua casa a Oanei Radu. Cum arata locuința de lux a artistei. Fanii au fost fascinați cand au vazut ce are pe scari

16:26, 13.04.2024 - Oana Radu a publicat primele imagini din noua casa. Locuința de lux a artistei este de-a dreptul spectaculoasa. Aceasta are o arhitectura unica, iar design-ul din interior iți taie rasuflarea. Vedeta nu a terminat de mobilat superba vila.

Cum arata Celine Dion acum. Detaliul care i-a ingrijorat pe fanii artistei. Galerie foto

21:25, 16.03.2024 - In februarie a.c., au avut loc Premiile Grammy in industria muzicala, iar celebra atista canadiana a avut o apariție publica rara. Din pacate starea ei de sanatate se agraveaza de la o zi la alta.

Anamaria Prodan, primele declarații dupa ce s-a zis ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie: „Pregatim totul ca la carte de data asta”

12:10, 12.03.2024 - Anamaria Prodan a avut o prima reacție dupa ce pe rețelele de socializare circula zvonul ca Ronald Gavril a cerut-o in casatorie. Vedeta recunoaște doar ca e fericita alaturi de iubitul ei, de celebrul jucator de box. De mai multe luni de zile, Anamaria Prodan traiește o poveste de iubire alaturi de…

Cum s-a filmat Cristina Șișcanu, dupa inmormantarea tatalui. Vedeta si-a suparat fanii: „Sunt buni si banii, dar esti prea de tot!”

09:11, 12.03.2024 - Cristina Șișcanu depașește cea mai dificila persoana a vieții sale. Soția lui Madalin Ionescu și-a pierdut tatal, tragedie care i-a dat complet existența peste cap. Chiar și in aceasta perioada de doliu, fanii tot i-au gasit nod in papura și i-au marturisit cat de suparați sunt pe ea. Ce critici a primit…

George Burcea și-a revazut fetițele. Imaginea care i-a induioșat pe fanii fostului soț al Andreei Balan VIDEO

16:15, 25.02.2024 - Cu toate ca George Burcea și Andreea Balan nu mai formeaza de mult timp un cuplu, pe cei doi ii leaga fetițele pe care le au impreuna: Ella și Maya. Recent, copilele și-au revazut tatal, iar actorul a postat pe Instagram imagini cu momentul reintalnirii.


Ce parere ai despre aceasta stire?