Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Nistor, marturisiri EMOTIONANTE despre ultimele clipe din viata tatalui sau!

Publicat:

Fostul concurent de la “”trece prin clipe groaznice dupa ce, duminica noapte, tatal sau s-a stins din viata. Luni dupa-amiaza, a fost invitat in platoul de la “”, unde a povestit prin ce-a trecut in ultimele 24 de ore. “La ora 03.00 a intrat in moarte clinica. Noi nu eram langa [...] , marturisiri EMOTIONANTE despre ultimele clipe din viata tatalui sau!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se recasatorește Feli? Artista ne-a vorbit despre viața ei și despre Nora Luna: ”Infloresc ca femeie!” VIDEO EXCLUSIV

18:15, 03.05.2024 - Dupa aproape doi de la momentul in care a decis sa puna punct relației cu tatal fiicei sale, artista simte din nou fiorii unei povești de dragoste. Se recasatorește Feli? Artista ne-a oferit raspunsul la intrebare, intr-un interviu in exclusivitate pentru Playtech Știri. Marturisiri emoționante despre…

Florin Salam iși sabatorește ziua onomastica! Cum petrece alaturi de soția lui, Roxana Dobre: ”Viața mea” / FOTO

16:35, 28.04.2024 - Clipe speciale in familia lui Florin Salam! Regele Manelelor iși sarbatorește ziua onomastica, intr-una dintre cele mai importante pentru creștini. Roxana Dobre i-a transmis un mesaj special și ii este alaturi, așa cum s-a intamplat de fiecare data pana acum.

FOTO: Mesaje emoționante la cea de-a XIII-a ediție a „Marșului pentru Viața” de la Targu Mureș

17:06, 31.03.2024 - Cea de-a XIII-a ediție a „Marșului pentru Viața", organizat de Protopopiatul Greco-Catolic Targu Mureș, in colaborare cu Protopopiatul Ortodox Targu Mureș, Fundația Buckner – Centrul de Zi- Tarnaveni și Primaria Municipiului Targu Mureș, a reunit sambata, 30 martie, zeci de mureșeni preocupați de soarta…

„Fetița Zurli”, marturisiri emoționante dupa ce a spus adio trupei: „Mi s-a spus ca lumea nu este interesata de Vero Caliman”

14:40, 22.03.2024 - „Gașca Zurli”, grupul fondat de Mirela Retegan, se afla in centrul unui scandal uriaș. Dupa ce in urma cu cateva saptamani a anunțat ca parasește grupul, Vero Caliman, cea care a dat viața indragitului personaj „Fetița Zurli”, a publicat un mesaj emoționant pe contul sau de Facebook.

Fiica lui Connect-R a fost la un pas sa iși piarda viața, la un an dupa ce s-a nascut. Prin ce clipe grele a trecut artistul

11:45, 22.03.2024 - Maya, fiica lui Connect-R, a fost la un pas sa iși piarda viața dupa ce s-a nascut. Artistul și fosta soție, Misha, au trecut prin clipe grele cu micuța lor care a fost salvata de medicii din Israel.

Știrile Antena Stars. Daniel Buzdugan, marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Era live cand a aflat ca parintele lui a murit

18:00, 13.03.2024 - Daniel Buzdugan a facut marturisiri dureroase despre pierderea tatalui. Prezentatorul era live in momentul in care a aflat ca parintele lui s-a stins din viața. Iata ce declarații a facut cu privire la acest subiect delicat din viața lui!

Acces Direct. Noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate / VIDEO

18:45, 06.03.2024 - Au fost facute noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate. Ce s-a descoperit. Declarațiile de la dosar se bat cap in cap. 

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.


Ce parere ai despre aceasta stire?