Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iker Casillas scrie istorie. Portarul a egalat recordul de meciuri disputate în Champions League

Publicat:

Portarul echipei FC Porto, spaniolul (34 de ani) a egalat recordul de meciuri disputate în evoluând pentru a 151-a oara în cea mai importanta competiției continentala intercluburi, informeaza Agerpres.

Recordul era deținut tot de un spaniol, (35 ani). Acesta însa, s-a transferat de la Barcelona la echipa din Qatar, la .

Casillas a fost integralist în meciul pe care echipa sa, FC Porto, a încheiat-o la egalitate în deplasare, 2-2, cu formația ucraineana , în prima etapa…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istvan Kovacs, principalul inamic al Barcelonei dupa eliminarea din Champions League: „A ucis meciul” cu PSG

08:55, 17.04.2024 - Istvan Kovacs s-a aflat in centrul atenției la meciul dintre Barcelona și PSG, iar arbitrul roman a fost criticat de catalanii pentru deciziile luate impotriva echipei lui Xavi Hernandez, care a fost eliminata din Champions League (1-4 și 4-6 la general).

Liga Campionilor - FC Barcelona a dat dovada de caracter la Paris, afirma antrenorul Xavi Hernandez

11:05, 11.04.2024 - FC Barcelona "a dat dovada de caracter" in victoria obtinuta in fata formatiei Paris Saint-Germain (scor 3-2), miercuri seara, pe Parc des Princes, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, avertizand insa ca "meciul retur va fi foarte dificil", potrivit Agerpres.

Champions League: PSG vs Barcelona - Spectacol de gala la Paris

09:50, 10.04.2024 - PSG - Barcelona, meci contand pentru prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 10 aprilie, de la ora 22:00, pe Parc des Princes, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Barcelona ajutata de arbitri?!

15:50, 13.03.2024 - Intr-atat de mare e miza calificarii in „sferturile" UEFA Champions League, de imagine și financiara, incat aproape ca nu mai exista meciuri in aceasta competiție care sa nu se incheie cu scandaluri ori macar cu polemici. In genul controversei provocate de antrenorul lui Porto dupa eliminarea echipei…

Champions League: Barcelona vs Napoli - Duel de totul sau nimic in Catalonia

10:20, 12.03.2024 - Barcelona - Napoli, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 12 martie, de la ora 22:00, pe Estadi Olimpic Lluis Companys, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Continua lupta pentru calificarea in sferturile Ligii Campionilor

18:55, 11.03.2024 - Alte doua partide din returul optimilor de finala din Liga Campionilor la fotbal sunt programate, marți, 12 martie. Arsenal Londra, noul lider din Premier League, primește vizita ”dragonilor” de la FC Porto cu misiunea declarata de a intoarce rezultatul negativ din tur. FC Barcelona infrunta pe propriul…

UEFA Champions League: Barcelona, ținuta in șah de Napoli / Porto, victorie dramatica cu Arsenal

00:05, 22.02.2024 - ​Dueluri de miercuri din prima manșa a optimilor UEFA Champions League nu au avut parte de multe goluri. Napoli a ținut-o in șah pe Barcelona (1-1), iar Porto a invins-o dramatic pe Arsenal, scor 1-0, cu un gol marcat in prelungiri.

Capitanul lui FC Porto doboara inca un record diseara. Ce performanța va mai stabili in Liga Campionilor!

13:05, 21.02.2024 - Ajuns la 40 de ani, 11 luni și 26 de zile, Pepe, stoperul lui FC Porto, va fi cel mai in varsta jucator de camp care a evoluat vreodata in Champions League. Lusitanul ii va depași pe Costacurta și Giggs. Pepe deține și recordul pentru cel mai batran fotbalist care a marcat in UCL, impotriva lui Antwerp…


Ce parere ai despre aceasta stire?