Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Elevii români au câștigat 7 premii la competiția internațională de programare CoderDojo 2017

Publicat:

18 elevi români, membri ai cluburilor de programare CoderDojo din Cluj-Napoca și Timișoara, au câștigat locul 1 la 5 categorii și au ocupat a doua poziție la alte doua secțiuni ale competiției internaționale 2017, ce a avut loc la Dublin. BRD – Groupe Société Générale le-a fost alaturi, susținând costurile de participare la concurs ale celor doua echipe.

“Suntem foarte mândri de rezultatele pe care elevii români le-au obținut la una dintre cele mai importante competiții de programare din…

Citeste articolul mai departe pe agora.ro…  

Sursa articol: agora.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elevii care vor sa dea admitere la UTCN pot beneficia de meditații GRATUITE la matematica oferite de profesorii universitații. Vezi programul ședințelor

11:15, 28.03.2024 - Elevii care vor sa dea admitere la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca pot sa beneficieze de meditații la matematica gratuite, realizate de profesori din cadrul universitații clujene. Facultatea de Automatica și Calculatoare, cu sprijinul Departamentului de Matematica, organizeaza gratuit  consultații…

Nu doar in Romania - Elevii se descurca tot mai greu la matematica. De vina e considerata pandemia

07:30, 06.03.2024 - Copiii din familiile cu venituri mici din Anglia sunt mai in urma la matematica decat erau inainte de pandemie, potrivit unui studiu. Decalajul de performanța la matematica pentru elevii defavorizați din școlile primare a crescut de la o medie de 6,9 luni la 8,7 luni, potrivit studiului realizat…

Universitatea Ovidius Constanta: Ședinte gratuite de pregatire pentru Bacalaureat, la Facultatea de Matematica si Informatica

11:56, 05.03.2024 - Facultatea de Matematica si Informatica FMI din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta UOC organizeaza, in perioada 9.03.2024 25.05.2024, o serie de sedinte de pregatire pentru examenul de Bacalaureat 2024.Potrivit unui comunicat al Universitatii Ovidius Constanta, lectiile de matematica se vor…

Simulare Bacalaureat 2024. Proba la Matematica sau Istorie. Modele de subiecte și reguli pentru elevii de clasa a XII-a

20:25, 04.03.2024 - Simulare Bacalaureat 2024. Proba la Matematica sau Istorie. Modele de subiecte și reguli pentru elevii de clasa a XII-a Simulare Bacalaureat 2024. Marți, 5 martie, elevii de clasa a XII-a susțin proba obligatorie a profilului, in cadrul sesiunii de simulare a examenului de Bacalaureat. Rezultatele le…

METODA DE INVAȚARE Cum pot invața elevii de-a VIII-a Matematica de-a III-a in patru luni

20:05, 04.03.2024 - Rezultatele slabe inregistrate de elevi la examenul de simulare a Evaluarii Naționale cer masuri drastice. Copiii au de recuperat foarte mult intr-un timp extrem de scurt, motiv pentru care Ministerul Educației vine cu cateva propuneri. The post METODA DE INVAȚARE Cum pot invața elevii de-a VIII-a Matematica…

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Romane, despre rezultatele simularii de la Evaluarea Naționala. „Faptul ca aproape 60% din elevii de clasa a VIII-a n-au reușit sa obțina nota de trecere la matematica da de gandit”.

11:50, 02.03.2024 - Doar 42% dintre elevi au luat peste 5 la matematica la simularea examenului de Evaluare Naționala. Președintele Academiei Romane, clujeanul Ioan Aurel Pop, apreciaza ca studiul matematicii trebuie „simplificat”.

Ce note au luat elevii din Cluj la simularea Evaluarii Naționale? Doar trei elevi au luat 10!

18:25, 26.02.2024 - In perioada 5-7 Februarie 2024, peste 5.000 de elevi de clasa a VIII-a au susținut simularea examenului de Evaluare Naționala. Peste 300 elevi nu s-au prezentat la nicio proba. Rezultatele simularii au fost publicate statistic vineri, 23 februarie 2024 și au fost comunicate, individual, elevilor, de…

Secretara Primariei Bistrița, Floare Gaftone, o maestra in arta ascunderii CV-ului

08:15, 12.02.2024 - Pentru fiecare dintre noi, CV-ul este obligatoriu atunci cand ne depunem candidatura pentru angajare, acesta fiind un act firesc, de minima decența. Din nefericire, acest lucru nu prea pare sa fie valabil pentru unii politicieni sau funcționari publici care sunt platiți din banii noștri. Pentru a fi…


Ce parere ai despre aceasta stire?