Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doriana, românca moartă într-un accident din Italia a fost condusă pe ultimul drum! Familia fetei, râuri de lacrimi la căpătâiul ei

Publicat:

O tanara in varsta de 21 de ani, romanca, a murit in Italia, in urma unui accident grav, intre localitatile Roccafranca și Orzinuovi. nu a avut nicio sansa. Astazi, familia a condus-o pe fata pe ultimul drum, iar in urma ei au ramas oameni impietriți de durere și lacrimi care nu se mai opresc!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au aparut primele imagini de la inmormantarea lui Lucas. Nepotul lui Tzanca Uraganu, condus pe ultimul drum cu lacrimi și durere de o mulțime de persoane / VIDEO

18:20, 02.05.2024 - Au aparut cele mai dureroase imagini de la inmormantarea lui Lucas! Nepotul lui Tzanca Uraganu a fost condus pe ultimul drum de o mulțime de persoane. Inmormantarea a avut loc astazi, deși a fost programata inițial pentru ziua de sambata. Familia lui și-a dorit sa mai petreaca cateva zile ultimele momente…

Daune de 100.000 de euro pentru familia din Romania a unei femei moarte intr-un accident in Italia

07:40, 25.04.2024 - Doua romance vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Femeile s-au luptat mai mulți ani sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa primeasca daune dupa moartea surorii lor, care traia acolo. Citește și: CEC Bank avertizeaza asupra unei noi metode…

Decizie istorica si premiera juridica in Italia: Daune de 100.000 de euro pentru familia din Romania a unei femei moarte intr-un accident in Peninsula

15:31, 24.04.2024 - Doua romance vor primi despagubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurari din Italia. Femeile s-au luptat mai mulți ani sa-i convinga pe judecatori ca trebuie sa primeasca daune dupa moartea surorii lor, care traia acolo.

IN MEMORIAM Profesoara de matematica Franczia Katalin va fi condusa miercuri pe ultimul drum

18:36, 09.04.2024 - Familia indoliata anunta cu nemarginita durere, ca priveghiul dragei lor mama, soacra, bunica si strabunica, Franczia Katalin, profesoara de matematica... The post IN MEMORIAM Profesoara de matematica Franczia Katalin va fi condusa miercuri pe ultimul drum first appeared on Informatia Zilei .

Andreea Rabciuc, romanca disparuta in Italia și gasita dupa doi ani, a fost inmormantata. O mulțime de prieteni au condus-o pe ultimul drum

10:56, 21.03.2024 - Andreea Rabciuc a fost inmromantata in urma cu o zi, in Italia, la doua luni dupa ce a fost gasita fara suflare intr-o cabana din Ancona. Tanara a fost data disparuta din de doi ani, iar ramașițele ei au fost gasite in apropierea unei ferme. In 20 martie, o mulțime de oameni au condus-o pe ultimul drum.

Roman de 26 de ani, mort intr-un accident rutier in Italia. Familia lui se pregatește sa il conduca pe ultimul drum: ”Te-ai stins in floarea tinereții”

09:45, 18.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Italia. Tanarul a murit la doar 26 de ani și a lasat in urma multe lacrimi și suferința. Familia lui se pregatește, acum, sa il conduca pe ultimul drum.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

O romanca de 44 ani, gasita moarta intr-o magazie din Italia. Autoritațile au inceput investigațiile

09:00, 14.03.2024 - O romanca de 44 ani a afost gasita fara suflare intr-o magazie din Italia. Femeia se afla la locul de munca și nu se știe cum s-a produs o altfel de nenerocire. Colegul sau, tot raman, a fost cel care i-a descoperit trupul neinsuflețit și a alertat autoritațile.


Ce parere ai despre aceasta stire?